«Πέρυσι έτυχε σε μια στιγμή της ζωής μου που είχα ανάγκη...» - Η αποκάλυψή της Ελένης Καστάνη για την συμμετοχή της στο Breakfast@star

«Έχει τύχει να καλοπληρωθώ κιόλας»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πέρυσι έτυχε σε μια στιγμή της ζωής μου που είχα ανάγκη...» -  Η αποκάλυψή της Ελένης Καστάνη για την συμμετοχή της στο Breakfast@star

Για την συμμετοχή της στο Breakfast@star και τον αν μπορούν οι ηθοποιοί να γίνονται παρουσιαστές, μίλησε η Ελένη Κατσάνη, το πρωί της Τρίτης 7/11, η οποία βρέθηκε καλέσμένη στην εκπομπή Ηappy Day. H ηθοποιός αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή αν τελικά έχει βγάλει χρήματα από την δουλειά της ως ηθοποιός.

Η αποκάλυψή της για την συμμετοχή της στο Breakfast@star

«Εγώ πέρασα καταπληκτικά στο Breakfast@star που ήμουν πέρυσι μέχρι τον Δεκέμβριο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο και το πρωινό ξύπνημα, είναι δύσκολο το ζωντανό και επειδή τώρα εμένα για χρόνια που πρότειναν αυτό το πράγμα, το να είμαι σε πρωινό, συγκεκριμένα, και εγώ πάντα αρνούμουν» (δείτε εδώ τον λόγοπου αποχώρησε από την εκπομπή).

«Πέρυσι λοιπόν έτυχε σε μια στιγμή της ζωής μου που είχα ανάγκη τη χαρά που φέρνει το πρωινό και είπα το ναι. Πραγματικά μου έκανε καλό. Μπορεί αν το δοκίμαζα ξανά αλλά δεν θεωρώ ότι μπορούμε όλα να τα "σφάζουμε και να τα μαχαιρώνουμε". Ούτε εμείς οι ηθοποιοί μπορούμε να τα κάνουμε όλα, ούτε οι άλλοι που δεν είναι μπορούν να κάνουν τους ηθοποιούς.» τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Η απάντηση της για τον αν έχει βγάλει χρήματα από την υποκριτική

«Προκοπή έχω κάνει, αλλά χρήματα δεν έχω βγάλει. Οι ηθοποιοί δεν βγάζουμε ποτέ χρήματα, τουλάχιστον σαν τους τραγουδιστές, όπως μπορεί να φαντάζονται κάποιοι. Βεβαίως πρόλαβα τις καλοπληρωμένες δουλειές στην τηλεόραση και έχω καλοπληρωθεί, έχει τύχει να καλοπληρωθώ κιόλας. Αλλά το θέμα είναι ότι για εμάς τους ηθοποιούς είναι τόσο ρευστή η δουλειά μας, δουλεύουμε κάποιους συγκεκριμένους μήνες και κάποιους άλλους δεν δουλεύουμε. Όσο δεν δουλεύεις, τρως από τα έτοιμα» ανέφερε η ηθοποιός.

«Τουλάχιστον εγώ έκανα μια επιλογή στις δουλειές που έκανα ποτέ δεν έκανα στην τηλεόραση ό,τι μου έλεγαν και το ήξεραν ότι μπορεί να μην δεχτεί η Ελένη. Έκανα επιλογές και αυτό σε κρατάει σε διάρκεια» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: