«"Παγώσαμε"! Από τότε έπαψα να μιλάω μαζί του...» - Ο τσακωμός της Μάγδας Τσέγκου με τον Απόστολο Γκλέτσο πίσω από τις κάμερες

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«

Συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, παραχώρησε η Μάγδα Τσέγκου, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 6/11. Η δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, με τους τσακωμούς που μπορεί να υπήρξαν πίσω από τις κάμερες, ενώ προχώρησε σε μία αποκάλυψη και για τον Απόστολο Γκλέτσο για την οποία δεν γνώρισε κανείς (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τον χωρισμό του με την Άννα Βίσση).

Η ίδια, δηλαδή, ανέφερε πως δεν έχει καθόλου επαφές με τον ηθοποιό εδώ και χρόνια μετά από έναν καβγά που είχαν μεταξύ τους, για τον οποίο δεν είχε μιλήσει ξανά, ωστόσο έδωσε όλο το παρασκήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό της Μάγδας Τσέγκου με τον Απόστολο Γκλέτσο

«Ζητούσαμε από τους ρεπόρτερς να κάνουν εγγραφή ενός ρεπορτάζ κι εμείς το παρουσιάζαμε στην εκπομπή σαν ζωντανό, σαν να συμβαίνει εκείνη την ώρα, γιατί δεν προλάβαιναν όλοι να είναι σε όλα τα σημεία ταυτόχρονα. Είχαμε ζωντανά στο στούντιο τον Βαρουφάκη, που τότε μεσουρανούσε, και οι άλλες εκπομπές τον παρουσίαζαν επίσης σαν να είναι live, ενώ ήταν βίντεο», είπε αρχικά.

Η Μάγκδα Τσέγκου είπε επίσης: «Ένα μεγάλο καβγά που είχαμε κάνει στην εκπομπή ήταν με τον Απόστολο Γκλέτσο, που ήταν τότε Δήμαρχος Στυλίδας, τον είχαμε καλέσει να βγει ζωντανά στις 8:00 ακριβώς και τον καλούσαμε συνεχώς γιατί ήταν άφαντος. Ξαφνικά, τον είδαμε στο απέναντι κανάλι. "Παγώσαμε". Μετά τον πήραμε τηλέφωνο και μας είπε "δεν είχα κλείσει ποτέ τίποτα μαζί σας". Μας έβγαλε τρελούς και από τότε έπαψα να μιλάω μαζί του γι' αυτόν τον λόγο».

Και σε άλλο σημείο επισήμανε: «Τσακώθηκα με έναν βουλευτή στον αέρα, γιατί μου είπε ότι οι απόψεις μου είναι σαν αυτές που έχουν κάποιοι που δεν ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο των κομμάτων και πλακωνόμαστε στον αέρα και του ζητούσα επίμονα να πάρει πίσω αυτό που είπε, γιατί με προσέβαλε πάρα πολύ. Καταλήξαμε σχεδόν να τον πετάξω έξω από το στούντιο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που νόμιζα ότι θα χτυπήσω άνθρωπο».

Δείτε επίσης: «Ο Γιώργος Αυτιάς δεν μου ζήτησε ποτέ...» - Η αποκάλυψη της Μάγδας Τσέγκου για κόντρα τους