«Με έβρισε ένας προχθές στον δρόμο, είχα κάνει ένα...» - Η επιθετική συμπεριφορά που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

«Μου ήρθε να του πω, ρε μεγάλε...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Με έβρισε ένας προχθές στον δρόμο, είχα κάνει ένα...» - Η επιθετική συμπεριφορά που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, προέβη σε μία σημαντική αποκάλυψη για μία λεκτική επίθεση που δέχτηκε τις προάλλες στο δρόμο, στην πρωινή εκπομπή "Super Κατερίνα", που παρουσιάζει και προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha.

Η υβριστική επίθεση που δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Μία συζήτηση γύρω από το θέμα της ευγένειας και της πολιτισμένης συμπεριφοράς, που "άνοιξε" στην εκπομπή με αφορμή τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου (δείτε εδώ τι είπε), πυροδότησε την παρουσιάστρια η οποία εξιστόρησε ένα περιστατικό που της συνέβη στο δρόμο, τις προάλλες.

«Με έβρισε ένας προχθές στον δρόμο, είχα κάνει ένα παρκάρισμα άθλιο. Τι τον ενοχλούσε στην τελική αυτόν, που εγώ πάρκαρα το δικό μου αμάξι χάλια; Το τι βρισίδια μου έριξε, δεν καταλαβαίνετε! Με κοιτούσε ο κόσμος κι ήθελα να κρυφτώ. Μου ήρθε να του πω, ρε μεγάλε, το δικό σου πάρκαρα; Το δικό μου πάρκαρα, δικαίωμά μου, δεν ενοχλούσα κάποιον. Ήθελα να το παρκάρω χάλια! Τι πατσαβούρα με είπε, τι αυτό... ούτε ο Μπέος να ήταν, με στόλισε!», αφηγήθηκε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Η πρόσφατη εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας να περπατά μόνη της, φορώντας ένα γαλάζιο σύνολο, γιλέκο ασορτί με το παντελόνι καμπάνα, που είχε πάνω του και στοιχεία cargo με τις τσέπες στο πλάι. Συνδύασε το σετ με mules σε γκρεζ απόχρωση, ενώ στα χέρια της κρατούσε μία τσάντα σε πιο σκούρα γκρι απόχρωση.

Φυσικά, δεν έλειπαν τα αξεσουάρ από πάνω της! Στο λαιμό και στο χέρι της φορούσε λεπτές αλυσίδες, ενώ στο πρόσωπό της φορούσε τα μαύρα της γυαλιά. Τα κόκκινα νύχια της, βέβαια, έκλεβαν ξεκάθαρα την παράσταση. Η παρουσιάστρια, παρά το γεγονός πως όλοι την κοιτούσαν, έδειχνε βιαστική, χωρίς να αντιλαμβάνεται πως η κάμερα την τραβάει.

Καινούργιου Αθήνα

Καινούργιου βόλτα