«Για να πέσει κάποιος στα πατώματα...» - Η εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου για τον χωρισμό του με την Άννα Βίσση

«Τώρα πια δεν λειτουργώ με το ένστικτο»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Για να πέσει κάποιος στα πατώματα...» - Η εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου για τον χωρισμό του με την Άννα Βίσση

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή Πάμε Δανάη, το πρωί της Δευτέρας 30/10. Ο ηθοποιός μεταξύ αλλων μίλησε για την περίοδο που ήταν δήμαρχος, για τη προσωπική του ζωή αλλά και για τον χωρισμό του με την Άννα Βίσση.

Στην ίδια συνέντευξη ο Απόστολος Γκλέτσος είχε δηλώσει: «Εγώ είμαι ταγός, τέλος! Είμαι το κριάρι, που μπαίνει μπροστά! Τι θα πει τώρα το κάθε τσ@ουλί, ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα, ότι ο Γκλέτσος είναι αδερφή ή ότι ο Γκλέτσος τον παίρνει...εγώ είμαι ταγός, είμαι μπροστάρης...» (δείτε εδώ τι είπε στη συνέχεια).

Η εξομολόγηση του Απόστολου Γκλέτσου για τον χωρισμό του με την Άννα Βίσση

«Όταν ήμουν δήμαρχος το πιο παράξενο ρουσφέτι ήταν που μου ζήτησαν νύφη, προξενιό. Πέτυχε, μια χαρά! Μου έχουν κάνει προξενιό με ένα κορίτσι με περιουσία. Ήθελε να ξαναφτιάξει την ζωή της.»

«Είδα το κενό και δημιούργησα την εικόνα του ματσό άντρα. Τώρα πια δεν λειτουργώ με το ένστικτο αν και ήταν αλάθητο. Δεν έχω μετανιώσει για δηλώσεις που έχω κάνει, μέχρι εκεί ήταν το ένστικτο μου.»

Δείτε επίσης: «Ζωή, η μικρή με θέλει! Το πιο έντονο από την ημέρα του γάμου ήταν ο Βλασσάρας, ο αείμνηστος» - Άγνωστες στιγμές από τη σύντομη σχέση του Γκλέτσου με την Λυκουρέζου

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για την Άννα Βίσση και για τις δηλώσεις ότι είχε πέσει στα πατώματα μετά τον χωρισμό τους: «Για να πέσει κάποιος στα πατώματα, δεν μπορεί ο άλλος να μην πέσει και αυτός στα πατώματα, δεν γίνεται».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στο θέμα της υγείας του: «Τώρα είμαι καλά, όταν προσβάλλεται η καρδιά είναι κάτι το οποίο το έχεις, προσέχεις και πορεύεσαι. Στα 35 μου χρόνια έκανα γυμναστική στον διάδρομο και ξύπνησα στο νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο θάνατος αλλά δεν φοβάμαι πια».

Δείτε εδώ το βίντεο: