Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Αυτοί είναι οι 2 νονοί του γιου τους! Το όνομα που θα πάρει

Πληροφορίες για την βάφτιση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία σιγά σιγά ετοιμάζονται για την βάφτιση του γιου τους, όταν ο μικρός κλείσει τον έναν χρόνο ζωής. Το ζευγάρι ήδη έχει κάνει συζητήσεις για τους δυο νονούς, αλλά και για το πότε θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Όλες οι πληροφορίες για την βάφτιση του γιου Φουρέιρα - Μποτία

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, οι νονοί θα είναι και οι δυο άντρες. Πρόκειται για τον Πέτρο Τσαπαρδώνη, αλλά και για το δεξί της χέρι και καλό της φίλο, Βασίλη Σιμσιρίκη.

Όσον αφορά την ημερομηνία για την βάφτιση δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα γίνει μετά την Άνοιξη. Εμείς στο youweekly.gr γνωρίζουμε μάλιστα το που θα πραγματοποιηθεί.

Σχετικά με το όνομα η δημοσιογράφος δεν ήθελε να το αποκαλύψει, λέγοντας απλώς πως θα είναι αρχαιοελληνικό. Εμείς ωστόσο, σας το έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό.

Η εξομολόγηση της Φουρέιρα για την εξωσωματική

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην Vogue είχε παραχωρήσει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μίλησε τόσο για τον Αλμπέρτο Μποτία όσο και για την εγκυμοσύνη της, αφού την περίοδο εκείνη ακόμη κυοφορούσε το γιο της.

Για πρώτη φορά λοιπόν η Ελένη, εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος, αλλά και στους πρώτους μήνες κύησης, αφού χρειάστηκε να μείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι για 3 μήνες.

Μπορεί να ακούστηκαν πολλά για την εγκυμοσύνη της από τις τηλεοπτικές εκπομπές και όχι μόνο, ωστόσο, η τραγουδίστρια θέλησε να "σπάσει" τη σιωπή της και να κάνει συγκλονιστικές αποκαλυψεις.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά».

«Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις λύπες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολα, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες.

Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τη στιγμή που εγώ ούτε είχε δηλώσει ότι είναι έγκυος ούτε ήξερα αν θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην γνωρίζουν το όνομά μου», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.