«Η αλήθεια είναι, ότι...» - Η απάντηση του Στάθη Σχίζα για τις νέες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η επιθυμία του να γίνει δεύτερη φορά πατέρας

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Η αλήθεια είναι, ότι...» - Η απάντηση του Στάθη Σχίζα για τις νέες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Στάθης Σχίζας απάντησε στις νέες δηλώσεις, που έκανε στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού η πρώην αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η επιχειρηματίας στη συνέντευξη, που παραχώρησε μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επόμενα βήματά της και στο πως βίωσε το χωρισμό (δείτε εδώ τι είπε ακριβώς).

Εκείνος πέρα από το ζήτημα της σχέσης του με την πρώην σύντροφό του, μίλησε και για την επιθυμία του να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δεν υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, με το μαγαζί ειδικά με το παιδί. Γενικά είμαι ένας κλασσικός "χαζομπαμπάς", που θα του πει για τα προβλήματά της. Τα θέματα που απασχολούν την κόρη μου είναι τα νύχια της, το κοριτσάκι που δεν της μίλησε και εκείνη θα της "δείξει", με την παιδικότητα όλων αυτών», είπε αρχικά για τη σχέση του με το παιδί του.

«Η αλήθεια είναι, ότι θέλω να κάνω ένα δεύτερο παιδάκι, όταν βρω μία κοπέλα και που θα καταλήξω μαζί της. Θα ήθελα κάτω από αυτές τις συνθήκες, να κάνω και ένα και δύο παιδάκια, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει πολύ ο θεσμός της οικογένειας», σχολίασε για την πρόθεσή του να ξανά γίνει πατέρας. «Μετάνιωσα τη συμμετοχή μου στο Survivor All Star, γιατί θεωρώ, πως δε μου ταίριαζε τελικά το συγκεκριμένο παιχνίδι και οι άνθρωποι, που συμμετείχαν», υπογράμμισε για το γνωστό reality.

«Περιττό, ξε- περιττό. Η αλήθεια είναι, πως όταν είσαι σε μία σχέση και ο ένας από τους δύο φεύγει για ένα μεγάλο διάστημα, μετά γυρνάς, πλέον συγκατοικείς, και έπειτα ξανά φεύγεις, και έτσι ξανά απομακρύνεσαι, μετά ξέρεις, κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Μπορεί να αλλάξουν είτε από τη μεριά του ενός, ή του άλλου, είτε και από των δύο. Κάτι παρόμοιο έγινε και στη δική μας περίπτωση. Δεν ήταν περιττό, που πήγα στο παιχνίδι. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ήταν υπερβολικό», τόνισε για την πρώην σχέση του και το χωρισμό.

«Δεν έχουμε επαφές πλέον, για αυτό μου έκαναν εντύπωση τα δημοσιεύματα για την επανασύνδεση. Δε θέλω να πω μεγάλα λόγια, δεν αποκλείω ούτε εγώ το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούμε, όπως είπε και η Αλεξάνδρα. Είχαμε μία έντονη στιγμή με καβγά στα μπουζούκια, όπως όλα τα ζευγάρια που έχουν ζήσει ένα μεγάλο πάθος», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: