«Ο καλύτερος σύντροφος, ο καλύτερος πατέρας...» - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη

Είναι μαζί 21 χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή, Πέμπτη 26/10 για την οικογένεια της Μπέττυς Μαγγίρα, καθώς ο σύζυγός της, Δημήτρης Μάζης γιορτάζει. Αυτό σημαίνει πως στο σπίτι τους επικρατούν χαμόγελα και πολλές αγκαλιές από την πλευρά της παρουσιάστριας και των παιδιών τους στον αγαπημένο τους μπαμπά.

Πέρα από τις ιδιωτικές ευχές, όμως, η "οικοδέσποινα" του ΑΝΤ1 θέλησε να θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον καλό τις, αναρτώντας μερικές φωτογραφίες του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με τα πιο τρυφερά λόγια (δείτε εδώ τις αγκαλιές τους σε πισίνα στην Ίο).

Οι ευχές της Μπέττυς Μαγγίρα για τη γιορτή του συζύγου της, Δημήτρη Μάζη

«Aπο την μέρα που σε γνώρισα μέχρι τώρα. 21 χρόνια μετά εξακολουθείς να χαρίζεις φως στην ζωή μας!!! Χρόνια πολλά αγάπη μου. Είσαι ο καλύτερος! Ο καλύτερος σύντροφος, ο καλύτερος πατέρας, φίλος, σύμβουλος, σεφ κι η καλύτερη παρέα σε αυτό το ανηφόρι που λένε ζωή!! Και εις αλλά τόσα -κι ακόμη περισσότερα χρονιά – μαζί με υγεία, αγάπη, γέλια, ταξίδια και χαρές! The light of my life, my rock», σημείωσε και τα σχόλια γέμισαν με ακόμη περισσότερες ευχές από φίλου, συγγενείς και θαυμαστές του ζευγαριού.

Άλλη μία τρυφερή στιγμή της παρουσιάστριας για τον καλό της

Την Τετάρτη 15/3, η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει μία παλιά φωτογραφία του άντρα της, η οποία την οδήγησε σε μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση, κάνοντας τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" ένας ένας (δείτε εδώ το παραλίγο ξύλο στα μπουζούκια με εκείνη πρωταγωνίστρια).

«Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτή σου τη φώτο -κορνιζωμένη στο σπίτι των γονιών σου-και θυμήθηκα τα πρώτα μας χρόνια που ήμασταν στα «ντουζένια» μας!!! Τότε που ήμασταν ξέγνοιαστοι , ανέμελοι ,όλο εξόδους, ταξίδια και όνειρα! Είναι καλό να θυμόμαστε που και που, πως άρχισαν όλα και πως φτάσαμε ως σήμερα εδώ έπειτα από 21 χρόνια και έχοντας 2 υπέροχα παιδιά !Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στην ζωή μου-αν και έβαλε το χεράκι του ο Αντώνης Βλοντάκης- και ευγνώμων που είσαι πάντα δίπλα μου σε όλα ! Είσαι πάντα ΕΔΩ. Δημήτρης Μάζης my Rocky. Δεν έχουμε επέτειο … έτσι μου ‘ρθε!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Μπέττυ Μαγγίρα σύζυγος

Σε παλιά της συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως ο σύζυγός της και πολίστας δεν της έχει ζητήσει ποτέ να την παντρευτεί με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο.

«Είναι να πάμε διακοπές στην Πάτμο με τον Δημήτρη. Είχαμε σχέση πολλά χρόνια.. Έχει πάρει το μονόπετρο να μου το δώσει…. Σκέφτεται που να το κρύψει, και λέει «Στις βαλίτσες, αυτή τις φτιάχνει θα το δει, στην τσέπη θα εξέχει, θα το δει, ας της το δώσω καλύτερα», και μου λέει «σου πήρα ένα δώρο» και το αφήνει, το βλέπω, του λέω «Παιδάκι μου τι δώρο είναι αυτό, αυτό είναι μονόπετρο, δε μου πήρες ένα βραχιόλι, ένα σκουλαρίκι, αυτό το δίνουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις», πήρα την Καμηλά τηλέφωνο να της πω τι έγινε. Ο Δημήτρης κατάλαβε ότι έπρεπε να πει και κάτι δίνοντάς το. Φτάσαμε στην Πάτμο, βγήκαμε το βράδυ σε ένα ωραίο εστιατόριο και μου λέει «Άντε, στην κάνω και την πρόταση», δεν το τόλμησε ποτέ να το πει» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα τονίζοντας πως δε θα ξεπεράσει ποτέ τον τρόπο με τον οποίο έλαβε το συγκεκριμένο δώρο.