«Ενδιαφέρεται ακόμα απ' ότι έχουμε καταλάβει...», «Πέρασε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» - Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό με την Παναγιώταρου

«Αυτό μπορεί να λέει κάτι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το πρωί της Πέμπτης 26/10, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, κατά την οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και τους λόγους που έφτασε στον χωρισμό με τον Στάθη Σχίζα (δείτε την εδώ).

Μετά την προβολή αυτής, ο δημοσιογράφος του καναλιού που μίλησε μαζί της και διατηρεί φιλικές σχέσεις με την influencer, αλλά και τον πρώην σύντροφό της, προχώρησε σε αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν στα ερωτικά τους μετά τον χωρισμό.

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή Σχίζα & Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό τους

«Επειδή η Αλεξάνδρα ήθελε να χωρίσει δεν την πειράζει αν υπάρχει επαφή μαζί σου, εκείνος που έχει συναισθήματα δεν σε ρωτάει "Τι κάνει η Αλεξάνδρα; Ξέρεις κάτι; Πώς είναι;", που ενδιαφέρεται ακόμα απ' ότι έχουμε καταλάβει», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Με ρωτάει, ενδιαφέρεται για την Αλεξάνδρα, αλλά και η Αλεξάνδρα ενδιαφέρεται. Μου έχει πει ότι θέλει να πάει πολύ καλά το μαγαζί του. Δεν έχει αρνητικά αισθήματα αυτή τη στιγμή. Θέλει να πάει καλά στο επαγγελματικό του βήμα», απάντησε εκείνος.

«Έγκυρη πηγή αναφέρει ότι ο Στάθης πέρασε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι», δήλωσε έπειτα ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Αυτή τη στιγμή έχει επιδοθεί σε εντατική εργασιοθεραπεία. δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή του. Δεν έχει κάνει κάποια σχέση μετά την Αλεξάνδρα, ούτε την Αλεξάνδρα την έχουμε δει να κυκλοφορεί με κάποιον. Αυτό μπορεί να λέει κάτι», κατέληξε ο δημοσιογράφος.