«Όταν δεν έχεις ηθικές αναστολές να κάνεις το σήμα του Heil Hitler μέσα στο δικαστήριο...» - Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τη σχέση Πλεύρη & Σιακαβάρα

«Δεν θέλω να πω τη λέξη "γεροντοέρωτας", αλλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν δεν έχεις ηθικές αναστολές να κάνεις το σήμα του Heil Hitler μέσα στο δικαστήριο...» - Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τη σχέση Πλεύρη & Σιακαβάρα

Στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, μίλησαν η Τζόρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης για την σχέση τους, με εκείνον να έχει στείλει πάνω από 20 τριαντάφυλλα στην καλή του για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί (δείτε εδώ το βίντεο).

Μετά την προβολή των δηλώσεών τους, ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να κάνει μερικά σχόλια για το ζευγάρι στον αέρα, δηλώνοντας ενοχλημένος για την έκφρασή του πως φαίνεται περίεργο που αγαπάει μία γυναίκα, επειδή πλέον όλοι έχουν συνηθίσει οι άντρες να αγαπούν άντρες.

Τα αιχμηρά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τη σχέση Σιακαβάρα - Πλεύρη

«Έβαλε τα όριά του, είπε ότι αυτά είναι ιδιωτικά, δεν με πειράζει που με ρωτάτε, όμως δεν πρόκειται να σας απαντήσω», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Με το παιδί του δεν συζητάει; Τώρα που είναι η εποχή που… αγαπάμε τους άντρες είναι και η εποχή που δεν μιλάμε με τα παιδιά μας; Εννοείται ότι θα μιλήσεις με τα παιδιά σου για τα προσωπικά σου ζητήματα», σχολίασε τότε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Ο Θάνος Πλεύρης, επειδή έφτασε πρόσφατα στην "άλλη άκρη" και γύρισε, ήταν σε κωματώδη κατάσταση και τον θεωρούσαν νεκρό, δεν πιστεύω ότι τον ενδιαφέρει τόσο ή ότι θεωρεί τόσο κακό το τι θα κάνει ο πατέρας του. Ίσως έχει σκεφτεί ότι η ζωή είναι μικρή, να ζούμε το τώρα κι ας είμαστε όλοι ευτυχισμένοι κι αν πραγματικά η κυρία Σιακαβάρα είναι ο έρωτας της ζωής του πατέρα του και αυτό τον κάνει να είναι ευτυχισμένος...», επισήμανε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Όταν δεν έχεις ηθικές αναστολές να κάνεις το σήμα του Heil Hitler μέσα στο δικαστήριο, μετά δεν έχεις ηθικές αναστολές γενικώς. Δεν υπάρχει θέμα ας πούμε, δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Δεν είναι όλα αστεία», απάντησε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει: «Αναφέρεσαι στον πατέρα του, γιατί δεν είναι δίκαιο να συγχέουμε τον πατέρα με τον γιο».

«Δεν θέλω να πω τη λέξη "γεροντοέρωτας", αλλά όταν οι άνθρωποι μεγαλώνουν πολύ και νιώθουν ίσως ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους και σου λέει δεν με νοιάζουν οι ηθικές αναστολές, οι κόκκινες γραμμές και τα ταμπού, εγώ αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο περνάω καλά και θέλω να το ζήσω», συμπλήρωσε, μάλιστα, η ίδια.

«Όταν υπάρχει αγάπη σε μία οικογένεια, όλα αυτά γίνονται κατανοητά. Επίσης, δεν μου άρεσαν τα υπονοούμενα του κυρίου Πλεύρη - γιατί κι αυτός κάνει κάτι εκκεντρικό - ότι αυτή είναι η εποχή που αγαπάμε τους άνδρες. Ίσως εννοούσε άλλο… περί ανωμαλίας που διαβάζω. Βάσει ιδεολογίας είχε πολύ μεγάλο βάθος αυτό το σχόλιο», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.