Ξέσπασε σε κλάματα ο Αποστόλης Τότσικας στην κάμερα του Super Κατερίνα - Του έφεραν νερό για να συνέλθει

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα ο Αποστόλης Τότσικας στην κάμερα του Super Κατερίνα - Του έφεραν νερό για να συνέλθει

Ο Αποστόλης Τότσικας, λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, βρέθηκε στη σχετική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε και η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, κατέγραψε τα λόγια του, τα οποία προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 20/10 στον αέρα.

Ο ηθοποιός μιλώντας για την συνεργασία του με τον Γιώργο Κωνσταντίνου (ο οποίος πριν από λίγους μήνες πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του) και την τιμή που αισθάνεται γι' αυτήν, ξέσπασε σε κλάματα, χωρίς να μπορεί να συγκρατηθεί, με τους συναδέλφους του να του φέρνουν λίγο νερό για να τον βοηθήσουν.

Κατέρρευσε ο Αποστόλης Τότσικας

«Πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να βρει την αλήθεια του και να προχωρήσουμε επιτέλους, να κάνουμε αυτό το βήμα στη ζωή. Ειλικρινά δεν ξέρω τι με έχει πιάσει, αλλά νιώθω τόσο καλά μέσα σε όλο αυτό και σας ευχαριστώ όλους σας. Να μην σταματήσουμε να ψάχνουμε το φως σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο που ζούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος - δείτε εδώ τον λόγο που έβαλε τα κλάματα ξανά πρόσφατα σε άλλη μία συνέντευξή του.

«Μέσα μου έτσι ένιωσα και εγώ. Αυτό είναι το ωραιότερο πράγμα, να είσαι τόσο συγκινημένος για το έργο που δημιουργείς. Αν μπορούν να το δουν όλοι οι ηθοποιοί, να αποφασίσουν τα παιδιά ότι οι ρίζες τους είναι το θέατρο. Ο κόσμος σιγά σιγά αρχίζει να καταλαβαίνει, να μπαίνει στο νόημα, γιατί μπορεί κάποτε να ήταν η διαφορετικότητα ένα απεχθές είδος. Σιγά σιγά όμως πέρασαν τα χρόνια. Πρέπει να καταλάβει ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει», είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Κωνσταντίνου.