«Προς αποκατάσταση της αλήθειας...» - Η Κατερίνα Καινούργιου "άδειασε" τον Γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημόσια καταγγελία του

Έπαιξε ολόκληρη τη συνομιλία με την δημοσιογράφο στον αέρα του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας...» - Η Κατερίνα Καινούργιου

Την Πέμπτη 19/10 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, προβλήθηκε μία ηχογραφημένη συζήτηση δημοσιογράφου με τον Γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου Βλαχάκη, για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος, ωστόσο, ώρες μετά το τέλος της εκπομπής, μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δήλωσε πως η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε χωρίς τη συναίνεσή του, όπως και η δημοσιοποίησή της. Το πρωί της Παρασκευής 20/10, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια, μεταδίδοντας ολόκληρη την συνομιλία στον αέρα.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά την καταγγελία του Γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

«Χθες ακούσαμε στην εκπομπή μια μικρή ηχογραφημένη δήλωση του Γενικού Γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο κ. Βλαχάκης. Χθες το απόγευμα έκανε μια ανάρτηση στην οποία υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε ότι τον ηχογραφούμε.

Ακούσαμε ότι ο κ. Βλαχάκης μιλάει για παγίδευση και για ηχογραφημένη συνομιλία που δεν γνώριζε. Προς αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να ακούσουμε όλη τη συνομιλία που έκανε με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής για να δούμε αν τηρήθηκε η δεοντολογία ή όχι.

Δύο φορές ενημερώνεται ότι ηχογραφείται και το πιο σημαντικό είναι ότι συναινεί στο τέλος και λέει "βάλτε αυτή τη δήλωση". Απλά να πω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πέρυσι ερχόταν σχεδόν καθημερινά στην εκπομπή, μας ακολουθεί στο Instagram, όπως και πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.