Μαρία Μπακοδήμου: «Μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας έλεγαν κόβεστε...» - Αποκάλυψε για την εκπομπή με το Φώτη Σεργολόπουλο

«Εγώ τα έχω συνηθίσει,...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή "Γειά σου", την οποία παρουσιάζει, και προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, έκανε σήμερα, Κυριακή 15 Οκτωβρίου, μία άκρως σημαντική αποκάλυψη από το επαγγελματικό της παρελθόν.

Τι αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου για την εκπομπή με το Φώτη Σεργουλόπουλο

Μετά από την προβολή συνέντευξης της Μαρίας Αυγερινοπούλου, σε σχέση με τις αλλαγές που μπορεί να επέλθουν στην εκπομπή "Πρωινό Σουσου" της Ελένης Τσολάκη, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Open, προχώρησε σε μία άγνωστη σε πολλούς ιστορία από την εποχή που έκανε εκπομπή με το Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Είδατε; Πάμε, κάνουμε ρεπορτάζ και κλείνουμε τα στόματα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια σε σχέση με τη συνέντευξη. Οι συνεργάτες της είπαν, πως γενικώς γίνονται πολλά τηλεοπτικά ρεπορτάζ και γράφονται διάφορα σε sites, τα οποία δεν είναι αληθή. «Τα μισά από αυτά που γράφονται είναι ανακρίβειες, η τρίχα γίνεται τριχιά», σχολίασε εκείνη.

Δείτε επίσης: Την αποκάλυψη της Νάνσυς Παραδεισανού για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τα πιο πολλά είναι ψέματα και επειδή παίζονται δουλειές, δεν είναι καλό να ακούγονται αυτά, σημείωσαν οι συνεργάτες της. «Εγώ τα έχω συνηθίσει, παιδιά, από την πρώτη χρονιά που κάναμε τηλεόραση από τον Φώτη, ας πούμε», υπογράμμισε και θυμήθηκε η παρουσιάστρια γύρω από το θέμα.

«Μας έπαιρναν τηλέφωνο και μας έλεγαν "κόβεστε, το ξέρετε;" Όχι, από την πρώτη χρονιά ακόμα», συμπλήρωσε. Οι συνεργάτες της, ανέφεραν και τη μεγάλη συμβολή που υπάρχει στην παραπληροφόρηση, από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης το Twitter, σε αντίθεση με τότε. «Και χωρίς καν τα sites τότε», μαρτύρησε για τις περασμένες εποχές.

«Έχει τύχει που μας είπαν, ότι πήρε ο τέτοιος, κάποιος από το κανάλι, και είπε ότι κόβεστε. Κι εμείς δεν ξέραμε ούτε ποιος είναι ο τέτοιος», είπε γελώντας η παρουσιάστρια και ξέσπασε μαζί με τους συνεργάτες της σε έντονα γέλια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: