«Εντάξει, ένας άνθρωπος ανέβηκε, που είχε πιει λίγο παραπάνω» - Ένταση στο πάνελ του Fay's Time με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη

Σχετικά με το περιστατικό παρενόχλησης του Βαγγέλη Κακουριώτη από θαμώνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εντάξει, ένας άνθρωπος ανέβηκε, που είχε πιει λίγο παραπάνω» - Ένταση στο πάνελ του Fay's Time με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη

Το βράδυ της Δευτέρας (2/10) διοργανώθηκε το Panik Concert 2023 στον Ελληνικό κόσμο με πλήθος καλλιτεχνών, που ανήκουν στην Panik Records να δίνουν το παρόν, περνώντας πρώτα από το blue carpet (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ένας από τους καλλιτέχνες, που βρέθηκαν στο event και μίλησε στην κάμερα του Fay's Τime ήταν ο Γιώργος Λιβάνης με τον ίδιο να απαντάει σε πρώτο πλάνο σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή και στη συνέχεια σχολίασε το πρόσφατο περιστατικό παρενόχλησης, που υπέστη ο Βαγγέλης Κακουριώτης (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιβάνη για το περιστατικό παρενόχλησης του Βαγγέλη Κακουριώτη

«Ε ναι εντάξει, έχει συμβεί αυτό και νομίζω συμβαίνει πολύ συχνά, απλά νομίζω έτυχε να τραβηχτεί με ένα βίντεο και να ανέβει αυτό.... Αυτό που είδα εγώ ήταν πολύ χαριτωμένο και τα αρνητικά σχόλια... Εντάξει, ένας άνθρωπος ανέβηκε, που είχε πιει λίγο παραπάνω και ήταν πιο κοντά σε έναν καλλιτέχνη. Δεν είναι κάτι τόσο τραγικό», είπε ο Γιώργος Λιβάνης

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Γιώργου Λιβάνη δίχασε το πάνελ της εκπομπής με τη Φαίη Σκορδά να είναι φανερά αντίθετη με την άποψη του τραγουδιστή!

«Ε, τι είπε τώρα ο Λιβάνης; Συγγνώμη....Δεν έγινε και κάτι, είπε και δύο ποτήρια παραπάνω...δεν έγινε και κάτι...Μια χαρά εμένα ο Γιώργος μου είναι συμπαθής, αλλά αν το έλεγε ηθοποιός θα τον είχαμε βάλει κάτω. Βγαίνει και δικαιολογεί συμπεριφορές, επειδή κάποιος ήπιε παραπάνω; Αυτό είπε! Εάν ο ίδιος είναι στην σκηνή και κάτι αντίστοιχο δεν τον ενοχλεί καλώς, αλλά το αν ενοχλεί κάποιον άλλον είναι ένα άλλο θέμα.

Τα δικά του ξέρει να τα προστατεύει, που το ξαναλέω ο συγκεκριμένος μου είναι συμπαθής! Όταν ακούω αυτές τις δηλώσεις δε μπορώ να μην σχολιάσω...Για τα προσωπικά του και τη Ανδρομάχη και άλλα τα παλιά έχει τα φίλτρα...Όταν έχεις το φίλτρο να αποφύγεις ερωτήσεις δημοσιογράφων, αυτό το φίλτρο πρέπει να το χρησιμοποιείς και για πιο σοβαρά θέματα», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

Έτσι απάντησε για τη σχέση του με την Ανδρομάχη

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Νομίζω ότι σήμερα είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μουσική. Αυτά θα τα πούμε άλλη στιγμή», είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν δέχεται φλερτ από θαυμάστριες απάντησε: «Λογικό είναι να με φλερτάρουν θαυμάστριες», είπε ο Γιώργος Λιβάνης.