Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το μενού στο τραπέζι και ο αριθμός των καλεσμένων της βάφτισης του μικρού Πάρη

Η Influencer αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, βάφτισαν τον μονάκριβο γιό τους, ο οποίος πλέον ακούει στο όνομα Πάρης. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ όμορφο κτήμα, γεμάτο με λευκά και γαλάζια μπαλόνια, όπως ακριβώς επιθυμούσε η διάσημη Influencer και ο σύντροφός της.

Από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ήδη η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως, δημιουργήθηκαν πολλές απορίες στους ακόλουθούς της σχετικά με την τοποθεσία, το φαγητό και λοιπές πληροφορίες σχετικά με την τελετή και το γλέντι, γι' αυτό και αποφάσισε να απαντήσει κάνοντας ένα Q & A στο προφίλ της.

Δείτε επίσης: Πόσο κοστίζει το φόρεμα που φόρεσε στην βάφτιση του γιου της, Πάρη

Το μενού, οι καλεσμένοι και το μέρος της βάφτισης του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δημοσίευσε, λοιπόν, αναλυτικά το μενού που επέλεξαν ως ζευγάρι για τους καλεσμένους, εξηγώντας πως δεν τους άρεσε η ιδέα του μπουφέ, όπου όλοι περιμένουν όρθιοι στην ουρά για να απολαύσουν το φαγητό τους, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον αριθμό των καλεσμένων. Τέλος, ανέφερε πως και το τραπέζι, αλλά και η ίδια η βάφτιση έγιναν στο ίδιο μέρος, στη Βαρυμπόμπη.

Δείτε εδώ γιατί επέλεξαν το όνομα Πάρης.

βάφτιση νουνίτο μενού

βάφτιση νουνίτο καλεσμένοι

βάφτιση νουνίτο τοποθεσία

Αδημοσίευτο βίντεο με τα κλάματά της την ώρα της βάφτισης

Την Τετάρτη 27/9 η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τη βάφτιση και ένα βίντεο, στο οποίο δακρύζει από συγκίνηση.

Τα συναισθήματα φαίνεται, πως ήταν ανάμεικτα για τη μητέρα, καθώς ζούσε μια πολύ ιερή στιγμή με το σύντροφό της και το γιο της, καθώς παράλληλα η μνήμη της θα ταξίδευε στην απουσία αγαπημένων της προσώπων και ιδιαίτερα της μητέρα της.

«Η ζωή είναι μοναδική, υπέροχη, απρόβλεπτη, γλυκόπικρη… και εγώ ανυπομονώ να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο όλο! Σ’αγαπώ γιε μου…
Είσαι ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ συμπυκνωμένα
σε 72 εκατοστά άνθρωπο», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.