«Μην την ξαναφέρεις την παλιόγρια» - Ο διάλογος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη μπροστά στη μητέρα του

Όσο εκείνη τους μαγείρευε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μην την ξαναφέρεις την παλιόγρια» - Ο διάλογος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη μπροστά στη μητέρα του

Η βάφτιση του μικρού Πάρη έγινε με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο μετά από αυτήν, ο μικρός και η Ιωάννα Τούνη αρρώστησαν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι ο μόνος από το σπίτι τους, που τη ''γλίτωσε'' (δείτε εδώ πόσο κοστίζει το υπερπαραγωγή φόρεμα της Ιωάννας).

Όσο λοιπόν, μαμά και γιος είναι αδιάθετοι τις δουλειές του σπιτιού έχει αναλάβει ο Δημήτρης και η μητέρα, που ήρθε από την Πάτρα για να βοηθήσει την κατάσταση.

Μέσα από ένα insta story, που έκανε η Ιωάννα Τούνη την Τετάρτη 27/9 έκανε γνωστό, πως η πεθερά της βοηθάει πραγματικά στο σπίτι, αφού τους σιδερώνει τα ρούχα και παράλληλα έφτιαξε σπιτική πίτσα για όλους.

Ο διάλογος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη μητέρα του

Με χιούμορ λοιπόν, η Ιωάννα ανέφερε, πως θα πρέπει να ξαναέρθει η μαμά του Δημήτρη σπίτι τους, με τον Αλεξάνδρου να απαντάει και εκείνος στα πλαίσια της πλάκας: «Αφού δεν τη θέλεις, αφού έτσι λες, μην την ξαναφέρεις την π@λιόγρι@», με την Ιωάννα να γελάει λέγοντας του: «Γιατί λες ψέματα».

Η μητέρα του Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, καθώς όπως έχει πει τον μεγάλωσε μόνη της και μάλιστα είχε αναφερθεί παλαιότερα στη σχέση που έχει με τη μητέρα του μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είχε πει τα εξής: «Eγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις.

Έχω μιλήσει, το έχω πει. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου. Δεν μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το επίθετο Αλεξάνδρου είναι του πατέρα μου. Έχουμε χαθεί από 6-7 ετών. Τον έχω ξαναδεί από τότε. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός. Μπορεί να έχεις φέρει ένα παιδί στη ζωή, αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη».

Μαμά αλεξάνδρου

Instagram @dimitris_alexandrouΠεθερά ιωάννας τούνη

Instagram @dimitris_alexandrou