Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν υπάρχουν ούτε μπομπονιέρες ούτε φαγητό...» - Προβλήματα λίγο πριν τη βάφτιση του νουνίτο

Σε απόγνωση η διάσημη Influencer

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σήμερα, Παρασκευή 22/9, βαφτίζουν τον μονάκριβο γιο τους, και είναι έτοιμοι να αποχωριστούν το παρατσούκλι με το οποίο τον έχουν μάθει όλοι πια, νουνίτο. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως το τρέξιμο δεν έχει τέλος για τους δύο γονείς και τα προβλήματα που προέκυψαν είναι πολλά.

Πριν από λίγες ημέρες, η διάσημη Influencer αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως τελικά θα παρευρεθούν 30 άτομα παραπάνω από όσα υπολόγιζαν με τον σύντροφό της. Αυτό φαίνεται πως δημιούργησε μπερδέματα όσον αφορά στις μπομπονιέρες, το φαγητό και τα τραπέζια στο γλέντι, τα οποία μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 21/9 δεν είχαν λυθεί.

Διαβάστε επίσης: Σήμερα 22/9 η βάφτιση του Πάρη: Τι θα φορέσει τελικά η Ιωάννα Τούνη - Το κοστούμι του Δημήτρη Αλεξάνδρου που θα αφήσει εποχή!

Τα προβλήματα της βάφτισης του νουνίτο λίγο πριν το μυστήριο

«Σήμερα η μέρα ήταν τρελή. Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει ούτε με τα τραπέζια, ούτε με την αρίθμηση. Το κεφάλι μου είναι καζάνι. Έχω αγχωθεί αρκετά, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν ούτε μπομπονιέρες ούτε φαγητό για τόσα άτομα τα οποία θα έρθουν αύριο. Θα σκαρώσει κάτι ο Στέφανος πιστεύω, δεν ξέρω τι θα κάνει. Αχ Θέε μου!», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο αδερφός της από την Σουηδία που έφτασε στην Ελλάδα μόνο και μόνο για τον μπέμπη

Το πρωί της Τετάρτης (20/9) η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστό μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, πως έχει καλέσει τα δύο αδέρφια, που έχει από τον πατέρα της, τον David από την Σουηδία και μία αδερφή από τη Ολλανδία (δείτε την εδώ είναι κι αυτή κούκλα!).

Πρώτος λοιπόν έφτασε ο David, τον οποίο και υποδέχτηκε η Ιωάννα και μας τον έδειξε με ένα insta story από τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας! Οφείλουμε να πούμε, πως αδερφός της της Ιωάννας όχι μόνο είναι ένας κούκλος, αλλά μοιάζουν και πάρα πολύ.