Ερωτευμένος ο Κώστας Φαλελάκης 8 χρόνια μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

«Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε ο Κώστας Φαλελάκης. Προβλήθηκε σήμερα 21/9 και σε αυτή, αποκάλυψε πως 8 χρόνια μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα είναι και πάλι ερωτευμένος. Διατηρεί σχέση εδώ και 2,5 χρόνια.

«Το πένθος για τον Μηνά Χατζησάββα κράτησε πέντε χρόνια. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ οικονομικά γιατί είχα κάποιους φόρους από τη νομοθεσία που δεν προέβλεπε αυτή τη σχέση να έχει κάποιες ελαφρύνσεις. Πλήρωσα φόρο για αυτό το σπίτι που χωρίσαμε από κοινού 30.000 (δείτε εδώ) γιατί είχαμε διαθήκες που δεν έχουν και ασφάλεια αυτές, γιατί μπορεί να την προσβάλει κάποιο συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού. Βέβαια τέτοιο θέμα δεν υπήρχε η οικογένεια του Μηνά, είναι οικογένεια μου πια» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Η αποκάλυψη του Κώστα Φαλελάκη για το νέο του σύντροφο

«Είμαι σε μία ηλικία και σε μία φάση που χαίρομαι πολύ περισσότερο την αγάπη και επειδή και αγαπάω και αγαπιέμαι από τη σχέση που είμαι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια» εξομολογήθηκε ο Κώστας Φαλελάκης.

Η εξομολόγηση του για τον Χατζησάββα

Ο Κώστας Φαλελάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την απώλεια του Μηνά Χατζησάββα. Οι δυο τους είχαν πολλά χρόνια σχέση πριν τους χωρίσει ο θάνατος.

Αποκάλυψε που είναι σκορπισμένη η στάχτη του, ενώ εξομολογήθηκε πως η παρουσία του είναι πιο παρούσα από ποτέ...

«Η τέφρα του Μηνά είναι σκορπισμένη στο κτήμα της αδελφής του, στα Πολιτικά Ευβοίας, που του άρεσε πολύ όπως σου ανέφερα. Ο Μηνάς δεν υπάρχει πουθενά κι έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά που τον χρειάζομαι, που μου λείπει, να τον επινοώ. Όταν τον χρειάζομαι, υπάρχει αυτούσιος και ολόκληρος, συνδιαλέγεται μαζί μου… Με αγαπάει, όπως τον αγαπάω κι εγώ», εξομολογήθηκε αρχικά.

Ενώ σε ερώτηση αν υπάρχει κάπου γύρω μεταφυσικά, είπε: «Είμαι άθεος, όπως ήταν και ο Μηνάς. Δεν πιστεύω σε τίποτα μεταφυσικό και μεταθανάτιο, όμως κάποιες αισθήσεις που είναι άυλες μένουν και είναι ο λόγος που πιστεύω ότι υπάρχω στη ζωή. Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως η παρουσία του Μηνά είναι πιο παρούσα από ποτέ. Η αγάπη μπορεί να είναι άυλη έννοια, αλλά δημιουργεί ένα μεγάλο εκτόπισμα στην πραγματικότητα. Επομένως είναι ύλη, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται. Αυτό το εκτόπισμα το νιώθω και ήταν από τις αιτίες που εξακολουθώ να είμαι στη ζωή».

Δείτε επίσης: «Η σχέση μου με τον Χατζησάββα με "προστάτευσε" στο να μη δεχτώ σεξουαλική παρενόχληση»

Κώστας Φαλελάκης Μηνάς Χατζησάββας