«Η καρδιά μου χτυπούσε εκείνο το βράδυ...» - Η νέα ανάρτηση της Στικούδη για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Έρχεται σε 4 μήνες το δεύτερο παιδάκι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Κατερίνα Στικούδη. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε στην συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα στην Μάλτα, στην οποία και άνοιξε το πρόγραμμα δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό σε μια "καυτή" και μοναδική εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Έχω ακόμη έναν λόγο που θέλω να δω αυτό τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε 5 μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδάκι μου», αποκάλυψε η τραγουδίστρια - δείτε εδώ το βίντεο.

Έχοντας ήδη τον γιο της Βύρωνα, η οικογένεια της με τον Βαγγέλη Σερίφη θα μεγαλώσει +1 και είναι πολύ ευτυχισμένη!

Η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη για το νέο μέλος της οικογένειας της

Πριν μερικές ώρες, η Κατερίνα Στικούδη προχώρησε σε ακόμη μια ανάρτηση, μοιράζοντας τα συναισθήματα της για την όμορφη βραδιά που πέρασε, την οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ. Όχι μόνο για την επιτυχία που σημείωσε τραγουδώντας στο εξωτερικό ανοίγοντας την συναυλία μιας σούπερσταρ, αλλά και γιατί ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μπροστά σε χιλιάδες θεατές.

«16.09.23 - Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Σάββατο. Πραγματικά σας ευχαριστώ από καρδιάς για ότι μου έχετε πει, ότι έχετε γράψει…. Η καρδιά μου χτυπούσε εκείνο το βράδυ πολύ δυνατά…και διπλά!

Το μυστικό της επιτυχίας είναι η ομαδικότητα, για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον @vrettosvrettakos_ για το outfit. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ άλλη πινελιά λάμψης πέρα από την δική σου on stage! Τον @dennis_kolpodinos στο styling , την χορογράφο μου @eirinilinardi , την @yolena.kapoli, τον βιντεογράφο μας @itstonykris και φυσικά τον @monstermanager !», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις της

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από την Μάλτα, η Κατερίνα Στικούδη έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τις πρώτες της δηλώσεις.

«Στον Βύρωνα είπαμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος στην οικογένεια, δεν θα είναι μόνος» , είχε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους, ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε «Δεν είμαι 100% σίγουρη για το φύλο του μωρού».

«Δεν ξέρω τι θα κάνε με το Just the 2 of us», σχολίασε για τα επαγγελματικά της.