Είχε κόψει το σορτσάκι της σε σχήμα μαγιό - Το τρικ της Κατερίνας Στικούδη για να κρύψει την εγκυμοσύνη στην παραλία

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη είχε απασχολήσει αρκετές φορές σχετικά με το ζήτημα μιας ενδεχόμενης δεύτερης εγκυμοσύνης της, ωστόσο η ίδια συχνά διέψευδε, τονίζοντας, πως δεν είναι πάντα ένδειξη εγκυμοσύνης ''μια πιο φουσκωμένη κοιλιά''.

Αυτή τη φορά ωστόσο τα δεδομένα ανατράπηκαν, καθώς η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα σε συναυλία της στη Μάλτα (δείτε εδώ), με την ίδια να είναι πέντε μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η εμφάνιση της εγκυμονούσας Κατερίνας Στικούδη με μαγιό - σορτσάκι στην παραλία

Οφείλουμε να πούμε, πως είδαμε την Κατερίνα Στικούδη να ποζάρει το φετινό καλοκαίρι σε παραλίες, όπως και σε αυτή της Μυκόνου, που δεν αντιληφθήκαμε τίποτα περί εγκυμοσύνης. Πιο αναλυτικά, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε να κάνει τα μπάνια της, έχοντας κόψει το τζιν, ψηλόμεσο σορτσάκι της σε στυλ μαγιό - καλύπτοντας έτσι το σημείο της κοιλιάς της.

Κατερίνα Στικούδη - Μύκονος
Κατερίνα Στικούδη - Εγκυμοσύνη
Κατερίνα Στικούδη - έγκυος - μαγιό

Οι πρώτες δηλώσεις της για την 2η εγκυμοσύνη

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από την Μάλτα, η Κατερίνα Στικούδη έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τις πρώτες της δηλώσεις.

«Στον Βύρωνα είπαμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος στην οικογένεια, δεν θα είναι μόνος» , είχε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους, ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε «Δεν είμαι 100% σίγουρη για το φύλο του μωρού».

«Δεν ξέρω τι θα κάνε με το Just the 2 of us», σχολίασε για τα επαγγελματικά της.