«Χαλάει και την πιάτσα! Εμείς 5 μηνών Κατερίνα μου...» - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Στικούδη

Οι ευχές της για το νέο κεφάλαιο της ζωής της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χαλάει και την πιάτσα! Εμείς 5 μηνών Κατερίνα μου...» - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε στην συναυλία που πραγματοποίησε το Σάββατο 16/9 πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, αφού χόρεψε κανονικά στη σκηνή (δείτε εδώ το βίντεο από τη στιγμή της ανακοίνωσης). Το πρωί της Δευτέρας 18/9, λοιπόν, πραγματοποίησε δηλώσεις για την κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, αποκαλύπτοντας τι είπε στον πρωτότοκο γιο της, Βύρωνα, για το μωρό που περιμένει (δείτε εδώ).

Μετά την προβολή του βίντεο η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να στείλει τις ευχές της στην τραγουδίστρια για το νέο μέλος της οικογένειάς της, μένοντας, μάλιστα, στο γεγονός πως ενώ διανύει ήδη τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, το σώμα της είναι αψεγάδιαστο.

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

«Είναι πολύ όμορφη. Είναι στα καλύτερά της και χαλάει και την πιάτσα. Εμείς 5 μηνών Κατερίνα μου είχαμε πάρει 10 κιλά, όχι 1,5. 1,5 παίρνουμε σε ένα Σαββατοκύριακο. Είναι κούκλα. Είναι στα καλύτερά της. Με το καλό», είπε χαρακτηριστικά.

Η εμφάνιση της με μαγιό στην παραλία λίγο πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Το προηγούμενο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει πολλές φήμες πως είναι έγκυος, ωστόσο, η ίδια τις διέψευδε λέγοντας πως απλά τρώει και έχει λίγο παχύνει. Για το λόγο αυτό κιόλας κανείς δεν παρατηρούσε την φουσκωμένη της κοιλίτσες στις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές, αφού δεν ήθελαν να βγάζουν φήμες που για ακόμη μια φορά δεν θα ισχύουν.

Αφού λοιπόν όλοι είχαν ηρεμήσει περί εγκυμοσύνης, κανείς δεν περίμενε πως η Κατερίνα Στικούδη περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Στις αρχές του μήνα, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την τραγουδίστρια στην Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της και τους φίλους τους να απολαμβάνουν τις βουτιές τους σε κοσμική παραλία του νησιού.

Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα φορώντας στο κάτω μέρος αντί για μπικίνι ένα ψιλόμεσο πολύ κοφτό τζιν σορτσάκι (δείτε και βίντεο).

Κατερίνα Στικούδη έγκυος

Κατερίνα Στικούδη εγκυμοσύνη

Κατερίνα Στικούδη φουσκωμένη κοιλιά

Κατερίνα Στικούδη μαγιό