«Αν ζούσε ακόμα ο μπαμπάς σου θα ήταν πολύ περήφανος...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

«Χθες, όταν γύρισα σπίτι μου, έλεγα, “Αυτή είναι η ουσία της ζωής”»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν ζούσε ακόμα ο μπαμπάς σου θα ήταν πολύ περήφανος...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για την γέννηση του παιδιού του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη στην εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, την Παρασκευή 15/9, καθώς πρόκειται για το μωρό της καλύτερής της φίλης.

Αποκάλυψε αρχικά τι ήταν αυτό που αντίκρισε μόλις μπήκε στο δωμάτιο του μαιευτηρίου και ποια ήταν τα λόγια του τραγουδιστή στην πεθερά του μετά το θαύμα που έζησε, και στη συνέχεια μίλησε με τον γυναικολόγο της νέας μανούλας, ο οποίος αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον τοκετό. Ο ίδιος είναι πολύ καλός της φίλος, από παιδί, καθώς οι μπαμπάδες τους ήταν κολλητοί, όμως ο δικός του πλέον δεν είναι στη ζωή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, λοιπόν, ξέσπασε σε κλάματα.

Τα δάκρυα της Κατερίνας Καινούργιου

«Θέλω να πω κάτι που θα σε συγκινήσω. Γιατί ξέρω ότι παρακολουθεί και η μαμά σου και ο μπαμπάς μου, αλλά αν ζούσε ακόμα ο μπαμπάς σου θα ήταν πολύ περήφανος για σένα. Ήταν ο καλύτερος φίλος του μπαμπά μου και ήθελα να το πω, γιατί γενικώς η συγκίνησή μου από χθες, επειδή όλοι γνωριζόμαστε από παιδιά, είναι τεράστια, αυτό ήθελα να πω. Να είσαι καλά, είσαι υπέροχος», είπε με δάκρυα στα μάτια για τον μαιευτήρα και πρόσθεσε:

«Μέσα στα ευχάριστα, υπάρχουν και πολλές συγκινήσεις γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους θυμάσαι ιστορίες και είναι… Χθες, όταν γύρισα σπίτι μου, έλεγα, “Αυτή είναι η ουσία της ζωής”. Έβλεπα τη φίλη μου τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη… Όλα τα άλλα, λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις, δεν έχουν σημασία. Τίποτα. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, για όσους το θέλουν φυσικά γιατί υπάρχει και κόσμος που δε το θέλει», καταλήγοντας πως βλέποντας πόσο πολύ βοήθησε ο γυναικολόγος την φίλη της σε όλη αυτή τη διαδικασία, αισθάνθηκε περήφανη για το παιδί που μεγάλωσε ο μπαμπάς του.