BreakfastatStar: Πρεμιέρα για Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλή Παύλου! Η πρώτη καλημέρα και οι συνεργάτες

Έναρξη με χαμόγελο για το ζευγάρι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
BreakfastatStar: Πρεμιέρα για Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλή Παύλου! Η πρώτη καλημέρα και οι συνεργάτες

Πρεμιέρα στο STAR έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μετά το Happy Day (δείτε εδώ) και το Mega Καλημέρα (δείτε εδώ) ήταν η σειρά τους. Παρόλο που στις δυο πρώτες εκπομπές το κλίμα ήταν λίγο βαρύ λόγω της επικαιρότητας, ωστόσο το BreakfastatStar από πέρσι είχε καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα, θέλοντας να μεταφέρει πιο ευχάριστες ειδήσεις στο κοινό. Αφού άλλωστε κοινωνικά θέματα πλέον προβάλλουν τα περισσότερα πρωινά προγράμματα.

Η πρεμιέρα Χατζίδου - Παύλου

«Καλημέρα ελπίζουμε να είστε καλά και υγιής. Το breakfastatstarείναι εδώ για δεύτερη χρονιά μαζί σας. Να περνάνε ωραία τα πρωινά και αισιόδοξα. Όταν σας αποχαιρετήσαμε δεν περιμέναμε την πρεμιέρα με αυτές τις συνθήκες. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν, δοκιμάζονται» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Δεν πρέπει να τα ξεχάσουμε αλλά θα περάσουμε τρεις ώρες ξεγνοιασιάς» ανακοίνωσε ο Ετεοκλής Παύλου και στη συνέχεια υποδέχτηκαν τους συνεργάτες τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star

Lifestyle νέα από την Ελλάδα, πρωινές πτήσεις στο εξωτερικό, άφθονη τηλεοπτική επικαιρότητα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, ζώδια, μαγειρική, όλα μπαίνουν στο «μπλέντερ» και συνθέτουν την πιο ξεχωριστή και λαχταριστή γεύση.

Οι απεσταλμένοι μας είναι παντού και καταγράφουν ό,τι συμβαίνει στο τηλεοπτικό σκηνικό και στον κόσμο της showbiz. Οι καλεσμένοι μας παραχωρούν τις πιο «ανατρεπτικές» συνεντεύξεις και… κάποιοι «υποβάλλονται» σε «απρόσμενες» δοκιμασίες!

Μαζί με την Ελένη και τον Ετεοκλή την παρέα συμπληρώνουν το «κομάντο» της ελληνικής δημοσιογραφίας Μαίρη Αργυριάδου, ο παθιασμένος και μαχητικός Κωνσταντίνος Ντάφλος, η γεμάτη αισιοδοξία και πάντα ενημερωμένη Λιλή Πυράκη.

Σταθερή συνταγή σε κάθε πλούσιο breakfast η «πλανητάρχισσα» Άση Μπήλιου, που αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και όχι μόνο.

Στην κουζίνα του Breakfast@Star καθημερινά ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης, μαγειρεύει το πιάτο της ημέρας και μοιράζεται μυστικά και αλήθειες των νόστιμων συνταγών του.

Καθημερινά στις 08:45 το Breakfast@Star υπόσχεται ένα πράγμα: Να γίνει το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας με θετική ενέργεια και χαμόγελο!

Γιατί είναι ωραίο να ξυπνάμε παρέα και να μοιραζόμαστε ένα Breakfast@Star γεμάτο χαρά!

Breakfast at starBreakfast at star - Χατζίδου - Παύλου - Πρεμιέρα

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Τόνια Σαγιάκου

Υπεύθυνη εκπομπής: Νάντια Χείρα

Σκηνοθέτης: Τάσος Σινάπης