Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την βαφτισιμιά της Σοφία - Για ποιον λόγο δεν μιλάνε σήμερα

Τι συνέβη πριν χρόνια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

26 χρόνια πριν, περίπου, η Ελένη Μενεγάκη κράτησε και άλειψε με λάδι την κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου και της Καρολίνας Στάμου, Σοφία. Σήμερα, οι σχέσεις τους είναι μηδαμινές... Ο μπαμπάς της πλέον 27χρονης Σοφίας, λοιπόν, (δείτε εδώ τωρινές της φωτογραφίες, είναι γνωστή τραγουδίστρια πια) για πρώτη φορά, σπάει την σιωπή του και με δηλώσεις του σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις του με την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και τι ήταν αυτό που χώρισε τις οικογένειές τους τελικά...

Η σχέση του Δημήτρη Κοντολάζου με την Ελένη Μενεγάκη

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιος είναι ο λόγος που δεν πηγαίνει πλέον στις εκπομπές της παρουσιάστριας, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στο περιοδικό Λοιπόν: «Τι να απαντήσω... Ξεχαστήκαμε, παλιά κάναμε παρέα, μας βάφτισε και την κόρη τη Σοφία, αλλά με τα χρόνια χαθήκαμε. Δεν υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος λόγος, κάποιος τσακωμός, απλά χαθήκαμε. Παλιά όταν έμενε κοντά στο Ποσειδώνιο βρισκόμασταν πιο συχνά, μετά πήγε στην Κηφισιά, έκανε τη ζωή της, παντρεύτηκε, απέκτησε παιδιά. Είχαμε πάει και σε κάποιες βαφτίσεις της, αλλά χαθήκαμε. Δεν είμαστε μαλωμένοι. Και αν με καλέσει, θα πάω στην εκπομπή της», ενώ όταν ερωτήθηκε για ποιον λόγο δεν επικοινώνησε εκείνος μαζί της είπε χαρακτηριστικά:

Δημήτρης Κοντολάζος - Καρολίνα Στάμου Ελένη Μενεγάκη
Δημήτρης Κοντολάζος - Καρολίνα Στάμου

«Παλιά πήγαινα πάρα πολύ συχνά στις εκπομπές της, αλλά δεν την έπαιρνα ποτέ εγώ τηλέφωνο. Παρόλο που σχεδόν κάθε εβδομάδα ερχόταν σπίτι μου η Ελένη και πίναμε καφέ, ποτέ δεν της είπα πότε θα με βγάλει στην εκπομπή. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα τη φιλία και τη συγγένειά μας».

Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη πριν από 27 χρόνια

Τέλος, για το αν στεναχωριέται που οι σχέσεις τους κατέληξαν έτσι είπε «Ο καθένας κάνει τη ζωή του, το έχω συνηθίσει. Στενοχωριέμαι πιο πολύ για το ότι θα ήθελα να είναι κοντά στην κόρη μας. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όπως καταλαβαίνουμε, έχουμε τις υποχρεώσει μας. Έτσι είναι η ζωή».

Για όσους δεν γνωρίζουν ή για όσους θέλουν να θυμηθούν το 2008, στη Βραυρώνα, βάφτισε τον Ευθύμη, τον πρωτότοκο γιο του Κωνσταντή Σπυρόπουλου και της Ελμίνας Κοπελούζου, ενώ οχτώ χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2012, στο Μοναστήρι της Παναχράντου στην Άνδρο βάφτισε τη Μελίνα, ανιψιά του Μάκη Παντζόπουλου.