Αρκετά κιλά μείον η κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα - Η αλλαγή στο σώμα της και τα δεκάδες σχόλια στο Instagram

Η νέα της εικόνα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αρκετά κιλά μείον η κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα - Η αλλαγή στο σώμα της και τα δεκάδες σχόλια στο Instagram

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της είδε η κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα. Η 23χρονη πήρε την απόφαση να χάσει τα παραπανίσια κιλά και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Όπως δήλωσε δεν τις άρεσε αυτό που έβλεπε και με την στήριξη της οικογένειας της ξεκίνησε την αλλαγή.

Ακολουθώντας σωστή διατροφή αλλά και γυμναστική, κατάφερε λοιπόν να είναι σήμερα αρκετά κιλά μείον και φανερά ανανεωμένη.

Μάλιστα, στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αλλαγή που είδε είναι εμφανέστατη, κάτι που παρατήρησαν και οι διαδικτυακοί της φίλοι και έσπευσαν να σχολιάσουν.

Τα σχόλια για την αλλαγή στο σώμα της Μαριτίνας Ντενίση

Την αλλαγή μάλιστα στο σώμα της είχαμε δει και σε προηγούμενη ανάρτηση της που έκανε στις καλοκαιρινές της διακοπές (δείτε και την μαμά της με μαγιό στα 70).

Μαριτίνα Ντενίση κιλά

Μαριτίνα Ντενίση Instagram

Το σπίτι της στον Θεολόγο

Μεγάλη αγάπη της Μιμής Ντενίση είναι το σπίτι της στον Θεολόγο. Λατρεύει να το επισκέπτεται και να περνάει εκεί λίγες ημέρες, ειδικά όταν είναι μαζί και με την οικογένεια της. Είναι το μέρος που πηγαίνει για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει από τη δουλειά, κοιτώντας την φύση καθήμενη στον κήπο της.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από το σπίτι της, το οποίο είναι παραδεισένιο. Είναι ένα καταφύγιο μέσα στην φύση, περιτριγυρισμένο από πλούσια βλάστηση.

Πρόκειται για μια διώροφη βίλα μέσα στο πράσινο. Παντού σε όλο το οικόπεδο υπάρχει πράσινο χρώμα, αφού έχει παντού δέντρα και λουλούδια, με την Μιμή Ντενίση να αγαπάει να τα περιποιείται, όπως και το μποστάνι της.

Στον κήπο έχει επίσης και μια μεγάλη πισίνα, την οποία απολαμβάνει μαζί και με την οικογένεια της, ειδικά τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού (δείτε φωτογραφία της με μαγιό δίπλα από την πισίνα).

Το καθιστικό είναι ακόμη μια αγαπημένη της γωνιά, όπου περνάει χρόνο με φίλους και οικογένεια, ενώ χαλαρώνει για να σκεφτεί την επόμενη δημιουργία της.