Διακοπές χωρίς το Σπύρο Μαρτίκα η Ανδριώτου - Το ξεκαθάρισμα της Βρισηίδας για το αν χώρισαν (Βίντεο)

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στο ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα τέλη του Αυγούστου βρήκαν την Ανδριώτου μακριά από την Αθήνα και από το σπίτι, στο οποίο μένει με τον καλό της, Σπύρο Μαρτίκα. Στη Χαλκιδική βρίσκεται λοιπόν η Βρισηίδα, εκεί όπου διατηρεί η οικογένειά της εξοχικό.

Από την άλλη μεριά, ο φαρμακοποιός και σύντροφός της παραμένει στην Αθήνα με πολλούς να αναρωτιούνται για το λόγο, που το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει για πρώτη φορά χωριστές διακοπές για πάνω από 1 εβδομάδα.

Δείτε επίσης: «Γιατί κλαις μωρό μου;» - Η κίνηση που έκανε τη Βρισηίδα να ''λυγίσει'' μπροστά στον Σπύρο Μαρτίκα (Βίντεο)

Η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου για το αν χώρισε με τον Σπύρο Μαρτίκα

Οι σχετικές ερωτήσεις πολλές στα μηνύματα της Ανδριώτου και έτσι η ίδια αποφάσισε την Τετάρτη 30/8 να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση με ένα βίντεο στο Tik Tok σχετικά με το λόγο, που κάνει μόνη της διακοπές και αν εν τέλει έχει χωρίσει με το Σπύρο Μαρτίκα.

Οι δηλώσεις για το γάμο τους

Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, συνάντησε την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή τους από την Βαρκελώνη όπου ταξίδεψαν για ολιγοήμερες διακοπές. Ο δημοσιογράφος λοιπόν, τους ρώτησε για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά τους.

«Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου... Θέλω να ευχαριστηθώ τον Σπύρο. Έχουμε φύγει δυο χρόνια Survivor. Κάτσε να ζήσουμε τη ζωή μας», απάντησαν σε ερώτηση αν θέλουν να παρουσιάζουν από κοινού μια εκπομπή στην τηλεόραση.

«Τον λατρεύουμε τον Γιώργο Λιανό, αν το κάνει εκείνος θα πάει καλά γιατί θα είναι ο Γιώργος. Θα τον θέλαμε κουμπάρο στο γάμο μας αλλά εντάξει... Κανέναν παίκτη του Survivor δε θα θέλαμε κουμπάρο γιατί θέλουμε τον κολλητό του, την κολλητή μου...», είπαν.