Χώρεσε στο αγαπημένο τζιν της μητέρας της - Στιγμές συγκίνησης για την Ιωάννα Τούνη

Δεν αποχωρίζεται τα αντικείμενά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη κυκλοφορεί καθημερινά με στυλ, ακόμη κι όταν φοράει απλώς τις πυτζάμες τις ή τα ρούχα του γυμναστηρίου, γι' αυτό και κάθε φορά δέχεται χιλιάδες μηνύματα για τα ρούχα της. Την Παασκευή 25/8, λοιπόν, αφού πέταξε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, μετά τις διακοπές της στη Ρόδο (δείτε εδώ το υπερλούξ δωμάτιο που έμεινε με την οικογένειά της), για δουλειές, όλοι άρχισαν να την ρωτούν για το τζιν που είχε επιλέξει να φορέσιε εκείνη τη μέρα.

Η ίδια, λίγες ώρες αργότερα, με φόντο την γκαρνταρόμπα της στο σπίτι της στην δεύτερη πρωτεύουσα της Ελλάδας, εξήγησε πως το παντελόνι αυτό δεν μπορεί να το βρει κανείς εύκολα, κι αυτό γιατί άνηκε στην μητέρα της, η οποία λίγο πριν μάθει πως θα γινόταν μαμά στο νουνίτο έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα για την δεύτερη εγκυμοσύνη).

Η συγκινητική στιγμή που η Ιωάννα Τούνη φορά το παντελόνι της μητέρας της

«Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα για το αυτό το τζινάκι που φοράω σήμερα. Είναι vintage και είναι της μαμάς μου, οπότε δεν νομίζω ότι μπορείτε να το βρείτε εύκολα», είπε χαρακτηριστικά η influencer.

Τα πρώτα λόγια μετά την απώλειά της

Τα πρώτα λόγια της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ιωάννα Τούνη λίγο μετά την πρώτη ανάρτηση που έκανε με τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας, μίλησε για τις δύσκολες αυτές μέρες που βίωσε και για τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που εξέλαβε τα οποία την πρόσβαλαν σχετικά με τον τρόπο που πενθεί.

Η ίδια φανερά συγκινημένη θέλησε να τοποθετηθεί και για τα θετικά και για τα αρνητικά σχόλια, μέσα από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, και η αλήθεια είναι πως μέσα από τα λεγόμενά της φαίνεται πως έλαβε τεράστιο "κύμα" στήριξης απο τον κόσμο, όμως ακόμα και σε αυτές τις στιγμές υπάρχουν κει εκείνοι που περιμένουν στη γωνία για να κρίνουν. Η ίδια συμπλήρωσε πως θα πενθήσει όπως θέλει εκείνη τον άνθρωπό της, αδιαφορώντας για τα άσχημα σχόλια κάποιων.