«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο» - Τα έντονα σχόλια της Μαριάντας Πιερίδη για την Δουβαρά

«Σε μορφή συγγνώμης αυτό είναι λάθος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο» - Τα έντονα σχόλια της Μαριάντας Πιερίδη για την Δουβαρά

Πριν από δύο μέρες, η Αλεξάνδρα Δουβαρά, παρουσιάστρια της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αναφέρθηκε στις απώλειες της φωτιάς, και συγκεκριμένα στους 18 ανθρώπους που απανθρακώθηκαν στο δάσος της Δαδιάς, χρησιμοποιώντας μία φράση, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Το πρωί της Παρασκευής 25/8, τα λεγόμενά της σχολιάστηκαν στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, με την Μαριάντα Πιερίδη να παίρνει θέση, ανήμπορη να πιστέψει πως ένας άνθρωπος και μάλιστα δημοσιογράφος εκφράστηκε με αυτόν τον τρόπο.

Τα σχόλια της Μαριάντας Πιερίδη για την Αλεξάνδρα Δουβαρά για τις δηλώσεις της για τους απανθρακωμένους

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο, δηλαδή να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Νομίζω ότι τα εξήγησε ακριβώς όπως φανταζόμασταν κι εμείς ότι ήθελε να εννοηθούν, ακριβώς όπως ήθελε να τα πει, αλλά ίσως να εκφράστηκε λίγο λάθος;», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη, αφού προβλήθηκε και το απολογητικό σημείωμα της δημοσιογράφου (δείτε το εδώ).

Ο Φοίβος Παπαδάκης τότε επισήμανε με τη σειρά του: «Είναι μία εξαιρετική συνάδελφος. Αν ήταν άλλος άνθρωπος, αν έκανε τις ίδιες δηλώσεις άλλος άνθρωπος, θα ήμουν κι εγώ πάρα πολύ σκληρός μαζί του ή μαζί της. Με την Αλεξάνδρα Δουβαρά νομίζω ότι είναι άδικο. Έκανε ένα λάθος στον αέρα, εκφράστηκε λάθος».

«Εκφράστηκε λάθος. Βέβαια είπε "αν θεωρείται αναγκαία η συγγνώμη μου, να τη δώσω"», τόνισε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Σε μορφή συγγνώμης αυτό είναι λάθος. Καταλαβαίνω ότι δεν θες να ζητήσεις συγγνώμη, όμως, για κάτι που δεν έχεις κάνει», κατέληξε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Πιερίδη Δουβαρά