Φελίσια Τσαλαπάτη: «Ήταν σαν νεκρός» - Έσωσε χτυπημένο γατάκι που βρήκε στο δρόμο

Πολλά μπράβο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φελίσια Τσαλαπάτη: «Ήταν σαν νεκρός» - Έσωσε χτυπημένο γατάκι που βρήκε στο δρόμο

Περίεργα ξεκίνησε η σημερινή (18/8) ημέρα για την Φελίσια Τσαλαπάτη, καθώς την ώρα που οδηγούσε για να βρεθεί στο στούντιο και να ετοιμαστεί για την εκπομπή της στο κανάλι του OPEN, Καλοκαίρι Yes, βρήκε ένα χτυπημένο γατάκι στο δρόμο και δεν μπόρεσε να το αφήσει αβοήθητο.

Έτσι, λοιπόν, κατέβηκε, το πήρε στο αμάξι της και έφυγε γρήγορα να βρει κάποιον κτηνίατρο, με κίνδυνο να καθυστερήσει στη δουλειά της. Εξήγησε πως αρχικά το γατάκι φαινόταν σαν να μην έχει τις αισθήσεις του, όμως λίγο αργότερα ξύπνησε και την γέμισε με γρατζουνιές.

Η περιπέτεια της Φελίσιας Τσαλαπάτη με χτυπημένο γατάκι που βρήκε στο δρόμο

«Ξεκίνησα, λοιπόν, για να πάω στη δουλειά μου και όπως οδηγούσα, πάτησαν αυτόν. Ήταν σαν νεκρός οπότε τον μάζεψα. Κάποια στιγμή ξύπνησε την ώρα που οδηγούσα και με έχει κάνει μέσα στη γρατζουνιά και τη δαγκωνιά. Πάω στο νοσοκομείο. Θα αργήσω στη δουλειά μου εννοείται. Μετά τι θα τον κάνω... τέλος πάντων. Θα το δούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μου πήραν τα λεφτά» - Θύμα κλοπής η Φελίσια Τσαλαπάτη

Ο θάνατος που την έκανε να "λυγίσει" στον αέρα λίγο αργότερα

Σήμερα 18/8 στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes, σχολίασαν την σπαρακτική ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου για το θάνατο της γιαγιάς της. Με αφορμή την δυσάρεστη είδηση, η Φελίσια Τσαλαπάτη συγκίνησε με την εξομολόγηση για την απώλεια της δικής της γιαγιάς.

Όπως αποκάλυψε δυστυχώς έφυγε από τη ζωή την ημέρα των γενεθλίων της και μέσα στα χέρια της, ένα γεγονός που ήταν από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα της ζωής της.

«Κι εμένα όταν έχασα τη γιαγιά μου, που με είχε μεγαλώσει, ήταν το πιο συγκλονιστικό πράγμα που έχω πάθει στη ζωή μου. Την έχασα στα γενέθλιά μου, πέθανε μέσα στα χέρια μου ουσιαστικά. Αυτό που μου έκανε καλό γιατί τα λόγια και τα συλλυπητήρια δεν αρκούνε, ήταν η σκέψη πως μακάρι να είμαστε όλοι τόσο τυχεροί και να μας έρθει η φυσιολογική ροή της ζωής. Να χάσουμε τη γιαγιά μας, μετά να φύγει ο επόμενος και ο επόμενος...και να μη γίνει το αντίστροφο», εξομολογήθηκε η Φελίστα Τσαλαπάτη.