Την έπιανε από τη μέση ανάμεσα στα βράχια - Χαλασμός με την φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη με μαγιό στο Πήλιο

Full in love!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, αφού πέρασαν λίγες ημέρες στην Κρήτη (δείτε εδώ την έξοδό τους με την Μελίνα Νικολαϊδη), αποφάσισαν να φύγουν προς το Πήλιο για να περάσουν το υπόλοιπο του καλοκαιριού τους (ή και όχι). Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας, αφού συνδυάζει τα καταπράσινα δάση με τις εντυπωσιακές παραλίες.

Αν και το τελευταίο διάστημα δεν δημοσίευαν πολύ συχνά κοινές τους φωτογραφίες, όπως συνήθιζαν να κάνουν, η τραγουδίστρια φαίνεται πως κρατούσε την καλύτερη στιγμή τους ώστε να προχωρήσει σε κάποια ανάρτηση. Την Πέμπτη 17/8 δηλαδή, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τους δυο τους, αγκαλιασμένους, ανάμεσα στα βράχια, φορώντας τα μαγιό τους. Εκείνη έκλεψε τις εντυπώσεις με το κορμί της, ενώ εκείνος με το βλέμμα του.

Δείτε επίσης: Αποφεύγει να τρώει τρία βασικά πράγματα - Η διατροφή που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή για τέλειο κορμί στα 54

Η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο Πήλιο

«Ο παράδεισος είναι μέρος στη γη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και ακολούθησε καταιγισμός σχολίων από τους θαυμαστές τους.

Δέσποινα Βανδή Μπισμπίκης Πήλιο
Instagram / Δέσποινα Βανδή

Το γλέντι για τη ονομαστική γιορτή της τραγουδίστριας στο χωριό

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λινα Πρίντζου, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Καβογιάννη, Κώστας Καπετανίδης, Ορνέλα Λούτη, Δημήτρης Γαλάνης, Κατερίνα Παπαμερή, Σάββας Σπαθαρίδης και Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη βρέθηκαν όλοι μαζί στο Πήλιο.

Η παρέα έκανε ένα μεγάλο πάρτι για τις εορτάζουσες! Το γλέντησαν μέχρι το πρωί με τραγούδια, χορούς, ποτό και φαγητό. Τα τελευταία χρόνια η παρέα έχει δεθεί πολύ και σχεδόν κάθε χρόνο περνούν μαζί τριήμερα διακοπές και γιορτές του Δεκαπενταύγουστου.

Η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε διάφορες αναρτήσεις για την όμορφη βραδιά που πέρασαν, με το Βασίλη Μπισμπίκη να είναι πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του.

Δείτε επίσης: Με "καυτό" μίνι σορτς που αναδείκνυε τα πόδια της - Δεκαπενταύγουστος στο Πήλιο για την Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή Πήλιο

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

Δέσποινα Βανδή γιορτή

Δέσποινα Βανδή Μαρία Μπακοδήμου Μαρία Καβογιάννη γιορτή