Ατύχημα για την Ελένη Χατζίδου στις διακοπές της στην Χαλκιδική

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Ελένη Χατζίδου στις διακοπές της στην Χαλκιδική

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε στην Χαλκιδική με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους, Μελίτα, για να περάσουν το υπόλοιπο του καλοκαιριού τους. Εκεί, όμως, που είχαν χαλαρώσει πλήρως και έκαναν τις βουτιές τους στην παραλία, ένα μικρό ατύχημα στάθηκε εμπόδιο για την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του STAR (δείτε εδώ ποιος έμεινε και ποιος έφυγε από το Breakfast@Star).

Την Τετάρτη 16/8, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα, την τσίμπησε μέδουσα πίσω από το γόνατο στο πόδι της, χωρίς να το αντιληφθεί, και λίγο αργότερα ξεκίνησε να την τσούζει πολύ έντονα. Έμεινε ξαπλωμένη, λοιπόν, για λίγο και για καλή της τύχη, ο σύζυγός της είχε μαζί του φαρμακείο με τα απαραίτητα για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Δείτε επίσης: Δεν είναι 1 αλλά 2 - Τα έξυπνα tips της Ελένης Χατζίδου για να μη βάλεις γραμμάριο στις διακοπές

Το ατύχημα της Ελένης Χατζίδου στις διακοπές της στην Χαλκιδική

Μέσα από ένα βίντεο, έτσι, μοιράστηκε τον πόνο της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η βίλα που έμεινε με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους στις Μαλδίβες

Ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου αποφάσισαν λίγο πριν φύγει και ο Ιούλιος να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές σε έναν μακρινό και εξωτικό προορισμό μπαίνοντας στο αεροπλάνο για τις Μαλδίβες.

Το ζευγάρι μαζί φυσικά με την κόρη τους Μελίτα έφτασαν τη Δευτέρα 31/7 στο μαγικό σημείο, που θα μείνουν για τις 3 πρώτες ημέρες με τη Χατζίδου να αποκαλύπτει μέσα από το instagram, πως έχουν κλείσει να μείνουν σε βίλες μέσα στο νερό (δείτε εδώ την ερωτική εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου στην Χατζίδου).

Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο της οικογένειας από τις διακοπές τους στις Μαλδίβες μαγεύουν! Η Μελίτα φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη και εναρμονισμένη με το μακρινό αυτόν προορισμό, που επέλεξαν οι γονείς της.