Έστελνε φιλιά στην κάμερα και έκαναν σερφ στη θάλασσα - Οι διακοπές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη

Ενισχύουν τις φήμες περί σχέσης τα συχνά ταξίδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έστελνε φιλιά στην κάμερα και έκαναν σερφ στη θάλασσα - Οι διακοπές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν στην Κρήτη

Μετά την επιβεβαίωση του Κωνσταντίνου Βασάλου πως έχουν χωρίσει οριστικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (δείτε τι είπε για τις σχέσεις τους σήμερα), οι φήμες που ήθελαν την επιχειρηματία να είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, έχουν φουντώσει.

Τις φήμες μάλιστα αυτές ενισχύουν και οι συχνές κοινές διακοπές μαζί βέβαια και με φίλους τους, τόσο στο εξωτερικό όσο και σε ελληνικά νησιά φέτος το καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ημέρες το φημολογούμενο ζευγάρι βρίσκεται στην πανέμορφη Κρήτη, όπου απολαμβάνουν στο έπακρο τη θάλασσα, καθώς λατρεύουν τα θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα το σερφ, με τον Γρηγόρη Μόργκαν να είναι συνεχώς με μια σανίδα στο χέρι.

Οι αναρτήσεις Βαλαβάνη - Μόργκαν από την Κρήτη

Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Γρηγόρης Μόργκαν, στα προφίλ τους στο Instagram έχουν δημοσιεύσει παρόμοιες αναρτήσεις από την Κρήτη (δείτε και την κοινή ανάρτηση που έκανε η επιχειρηματίας).

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν σχέση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν

Γρηγόρης Μόργκαν Κρήτη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κρήτη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν Κρήτη

Το νέο της σπίτι

Μήνες είχαν περάσει από τότε που ξεκίνησαν οι φήμες για τον χωρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, με τους δυο τους να μην διαψεύδουν αλλά ούτε και να επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα, την ίδια στιγμή που άρχισαν να δημιουργούνται υποθέσεις για νέα ειδύλλια για τον καθένα τους ξεχωριστά, με τον personal trainer να έχει τις περιπετειούλες του στον Άγιο Δομίνικο και με την αθλητικογράφο να έχει δημιουργήσει νέα σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν (δείτε εδώ ποιος είναι και ποια ηθοποιός είναι η πρώην του).

Η επιβεβαίωση τελικά ήρθε, ωστόσο πριν ακόμη βγει στην επιφάνεια, πολλοί είναι εκείνοι που είχαν αντιληφθεί πως το σπίτι που μένει πλέον δεν θυμίζει εκείνο στο οποίο συγκατοικούσε με τον Βασάλο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του), με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως μετακόμισε.

Στον νέο της χώρο, επομένως, επικρατεί το γκρι, το λευκό και τα πιο γήινα χρώματα, σε συνδυασμό με το ξύλο και φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί σε αυτό και νιώθει πιο άνετα από ποτέ!

Αργότερα, η ίδια, εξήγησε πως πράγματι έχει αλλάξει χώρο, αφού άλλαξαν και τα δεδομένα της ζωής της.