Σίσσυ Χρηστίδου & Κατερίνα Καινούργιου: Οι αναρτήσεις και οι ευχές για τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνης

Συγκινούν τα λόγια τους

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Ο παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, σήμερα Παρασκευή 4/8/23, έχει τα γενέθλια του και κλείνει τα 40. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να του πουν χρόνια πολλά μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media. Ανάμεσα τους ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου, και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη

Πρώτη από όλους ευχήθηκε στον Νίκο Κοκλώνη η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς εκτός από συνεργάτες είναι και πολύ στενοί φίλοι (δείτε εδώ επίσης που τα ''έσπασαν'' Κοκλώνης & Καινούργιου στη συναυλία της Βίσση στη Μύκονο).

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια, ανέβασε μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες , τις οποίες συνόδευσε με μία μακροσκελή λεζάντα.

Στην λεζάντα έγραφε τα εξής: «Χρονια πολλά στον καλυτερο φίλο του κόσμου@nkoklonis.Να σε χαιρόμαστε!Σου αξίζει όλη η αγάπη και η ευτυχία του κόσμου …Μ’ αυτή την υπεροχη καρδιά που κουβαλάς σου αξίζουν ΜΟΝΟ τα καλύτερα φίλε μου …».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Σε σενα που εμπιστευομαι κι αποκαλύπτω τα πιο κρυφά μου αισθήματα κι απωθημένα, που ξέρεις τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου…Σε σενα που κλάψαμε στην αγκαλιά ο ένας του αλλου στις πιο μαύρες μας στιγμές και οι ψυχές μας αγκαλιάστηκαν κι αυτές…Είσαι ένα υπεροχο πλάσμα …Συνέχισε να λάμπεις και να φωτίζεις και όλους εμάς γύρω σου…».

Κλείνοντας την ανάρτηση η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε τα εξής: «Είσαι ένα λαμπερό (κ πολύ δυνατο) αστέρι !Σ αγαπώ πολύ …Happy birthday my friend»,

Οι ευχές της Σίσσυς Χρηστίδου

Σειρά πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου, όπου και εκείνη θέλησε να δώσει τις καλύτερες ευχές για τα γενέθλια του παρουσιαστή και παραγωγού του Νίκου Κοκλώνη. Έτσι λοιπόν, ανέβασε και εκείνη με την σειρά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία κοινή τους φωτογραφία.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η παρουσιάστρια έγραψε ότι: «Το πρώτο μας ταξίδι..
Που να φανταζόμουν τότε τη διαδρομή και τα «ταξίδια» μας.. Σευχαριστω που με πήρες απ´το χέρι και που πάντα το κρατάς σφιχτά…Χρόνια σου πολλά μοναδικέ μου!Όλα όσα θες στην αγκαλιά σου».