Περπατούσε μόνη της σε γνωστή παραλία της Άνδρου - Διακοπές χωρίς τον Δάντη με αποκαλυπτικό λευκό μπικίνι για την Ασημίνα Χατζηανδρέου (Βίντεο)

Αποκλειστικό υλικό από τις στιγμές της με τις φίλες της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μόλις μπήκε ο Αύγουστος και τα social media έχουν γεμίσει με τις αναρτήσεις των διασήμων από τα νησιά στα οποία βρίσκονται. Άλλοι έχουν επιλέξει πιο κοσμικά νησιά, όπως η Μύκονος (δείτε εδώ το βίντεο της Βίκυς Καγιά στο νησί που προκάλεσε αντιδράσεις), ενώ μερικοί επέλεξαν πιο ήσυχους προορισμούς.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η πρώην παίκτρια του Survivor 5 και του Survivor All Star, λοιπόν, βρίσκεται στην Άνδρο, μαζί με φίλες της αυτή τη φορά, χωρίς τον Χρήστο Δάντη στο πλευρό της. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την "τσάκωσε" σε γνωστή παραλία, με την ίδια να περπατά μόνη της αμέριμνη στην άμμο, φορώντας το λευκό μπικίνι της και κρατώντας το κινητό της στο χέρι.

Δείτε επίσης: Survivor all star: Όχι μόνο δεν πήγε στον ημιτελικό η Ασημίνα αλλά έκανε αναρτήσεις ''καρφιά'' από το σπίτι της

Αποκλειστικές στιγμές της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τις φίλες της στην Άνδρο

Ασημίνα Χατζηανδρέου Άνδρος

Η εντυπωσιακή βίλα που έμεινε με τον Χρήστο Δάντη στις διακοπές τους στην Κύθνο

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης είναι σε σχέση πάνω από ένα χρόνο τώρα και φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η απόσταση τους μήνες που εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 5 και το All Star Game (δείτε εδώ την μοναδική συνέντευξη που έδωσε γι' αυτό και τι αποκάλυψε για την αποβολή της) τους έφερε τελικά πιο κοντά και έτσι πλέον είναι αχώριστοι.

Ξεκίνησαν, μάλιστα, και τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με προορισμό την Κύθνο και η πρωταθλήτρια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την ζωή τους στο νησί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τον χώρο στον οποίο μένουν, αφήνοντας το κοινό της με το στόμα ανοιχτό.

Πρόκειται για μία μικρή βίλα, η οποία έχει θέα όλο το νησί και την θάλασσα, και μέσα σε αυτή πέρα από το όμορφο δωμάτιο με τα εντυπωσιακά φωτιστικά και τα αιθέρια vibes του, υπάρχει και μία τεράστια πισίνα.

Διαβάστε επίσης: Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Με τρόμαξε γιατί ένιωσα έλξη για νεότερο άτομο! Είμαι 56 και είναι...»

Ασημίνα Δάντης ξενοδοχείο Κύθνος

Ασημίνα Δάντης Κύθνος