«Είμαι μαζί με τους διαμαρτυρόμενους! Περιμένουμε άμεση απελευθέρωση» - Το έντονο ξέσπασμα του Λάκη Λαζόπουλου στο Instagram

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε ένα ξέσπασμα οδηγήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 26/7, εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στην Πάρο. Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση των beach bars με τις ξαπλώστρες τους στις διάφορες παραλίες του νησιού, κάτι που για πολλούς είναι αδιανόητο.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, εξήγησε πως στέκεται στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων, καθώς δεν επιθυμεί να δει το κυκλαδίτικο νησί γεμάτο ξαπλώστρες, χωρίς κενό χώρο για όσους επιθυμούν να κάνουν το μπάνιο τους στην θάλασσα μόνοι τους, μακριά από την πολυκοσμία.

Διαβάστε επίσης: «8 χρόνια αλλοίωσε την προσωπικότητά μου! Με παρουσίαζε κοντό, γελοίο...» - Απίστευτο ξέσπασμα από τον Κούγια κατά του Λαζόπουλου

Το ξέσπασμα του Λάκη Λαζόπουλου

«Αυτή η κατάσταση που πάει να “καθιερωθεί” και στην Πάρο. Πάνε να την Μυκονιάσουν. Ξαπλώστρες, κρεββάτια, ντιβάνια και ούτε σπιθαμή για τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού. Δεν γνωρίζω αν έχει δώσει άδεια ο Δήμος Πάρου. Ξέρω ότι ο κόσμος λέει πάμε στην Πάρο, όχι στην Πάρω. Είμαι μαζί με τους διαμαρτυρόμενους. Περιμένουμε άμεση απελευθέρωση των παραλιών και για τους μη ξαπλώνοντες», επισήμανε ο ίδιος μέσα από το story του.

Διαβάστε επίσης: Αμηχανία στον αέρα του ΑΝΤ1 με το ''καρφί'' του Κούγια για το Λαζόπουλο - Η αντίδραση του Χατζηνικολάου

Λάκης Λαζόπουλος ξέσπασμα για παραλίες

Η άσεμνη χειρονομία του στον αέρα του ΑΝΤ1

Την Κυριακή 21/5 δεν είχαμε ευτράπελα μόνο στα εκλογικά κέντρα, αλλά και στα κανάλια που όλη την ημέρα μετέφεραν το κλίμα των εκλογών 2023 έχοντας στα πλατό τηλεοπτικά πλατό καλεσμένους πολιτικά πρόσωπα, αλλά και πρόσωπα από το χώρο της δημοσιογραφίας, της παρουσίασης και της υποκριτικής.

Ο ΑΝΤ1 είχε την δική του σατιρική παρέμβαση, με τον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάζει όλες τις εξελίξεις γύρω από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Μια κίνηση του ωστόσο, ήταν αρκετή για να προκαλέσει αμηχανία.

«Το βασικό είναι ότι ο μουγγός μίλησε κι εκείνο που είπε είναι «μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος». Ο Μητσοτάκης θέλει τετραετία μόνος του, ο Ανδρουλάκης δεν θέλει γιατί και οι δύο μαζί θα ροκανίζουν ο ένας τον άλλον και δεν θα είναι καλό, για αυτό είπε ο Ανδρουλάκης ούτε Τσίπρα ούτε Μητσοτάκη γιατί κάτι ήξερε. Επίσης, ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Εγώ δεν τον έχω ακούσει να μιλάει τόσο καλά, τώρα μόνο που πήρε λίγο δύναμη.

Επίσης, ο Τσίπρας θέλει μια τετραετία να ξεμαλλιαστούν, μέχρι τις 25 Ιουνίου νομίζω πρέπει να αλλάξει ομάδα γιατί με την ομάδα αυτή δεν μπορεί να πάει και εκείνο που έχω να πω είναι ότι θέλει να γίνει...ο Μητσοτάκης, καλώς ή κακώς, βγήκε πρώτος και πρέπει να το δεχτούμε, να του δώσουμε και συγχαρητήρια. Όπως και στον κ. Ανδρουλάκη», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος με χιούμορ.

Στη συνέχεια ανέφερε για τον Γιώργο Κατρούγκαλο «Ο κος Κατρούγκαλος είπε ότι θα βάλει 20% φόρο, πήρε κι ένα εικοσάρι τώρα… Άντε γεια μας», κάνοντας μάλιστα μια άσεμνη χειρονομία.