Μετά τα αρνητικά σχόλια για την συμπεριφορά του - Περίμενε ταπεινός στην ουρά με την οικογένειά του στο ενυδρείο της Κρήτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Τι συνέβη μόλις κατάλαβαν πως η σύντροφός του είναι έγκυος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιάννης Αντετοκούνμπο
Instagram / Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά (δείτε εδώ το φύλο του μωρού), όμως, πριν συμβεί αυτό, θέλησε να περάσει λίγο χρόνο με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, την σύντροφο και τους δύο γιους του, πηγαίνοντας διακοπές στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Χερσόνησο.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, μάλιστα, οι τέσσερίς τους θέλησαν να επισκεφθούν το φημισμένο ενυδρείο του νησιού. Περίμεναν υπομονετικά στην ουρά, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, χωρίς να περιμένουν διαφορετική μεταχείριση, ωστόσο μόλις οι άνθρωποι γύρω τους αντιλήφθηκαν πως η καλή του είναι έγκυος τους άφησαν να περάσουν πρώτοι στη σειρά, βάσει προτεραιότητας.

Διαβάστε επίσης: Κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ - Το νέο «έξυπνο» σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Νέο Ψυχικό

Ταπεινή η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Κρήτη

Γιάννης Αντετοκούνμπο Κρήτη

Γιάννης Αντετοκούνμπο Κρήτη ενυδρείο

Πολύ αρνητικά τα σχόλιά του, ωστόσο, για την συμπεριφορά του στη Μύκονο

Η Μύκονος αποτελεί πόλο έλξης τουριστών και φυσικά Ελλήνων της showbiz ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, που γίνεται το πάτα με να σε πατώ στα σοκάκια του νησιού των ανέμων από τον πολύ κόσμο.

Λίγο πριν φύγει ο Ιούλιος στο νησί βρέθηκε μεταξύ άλλων γνωστών προσώπων και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος απαθανατίστηκε να περπατάει σε μια βραδινή του έξοδο με κιτρινόμαυρο πουκάμισο (δείτε τον εδώ να τα ''σπάει'' με τον Αντώνη Ρέμο).

Αυτό, που βλέπουμε από τα πλάνα του Mykonos Live tv είναι, πως ο σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks και της εθνικής Ελλάδος περπατούσε με ολίγον τι ύφος θα λέγαμε, καθώς δεν ανταποκρινόταν στην επιθυμία των θαυμαστών του να φωτογραφηθούν μαζί του. Το ρεπορτάζ του Mykonos Live tv αναφέρει μάλιστα, πως η στάση αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από τον κόσμο.