Με λευκή διαφάνεια στα σοκάκια της Μυκόνου - Η πρώτη επίσημη έξοδος της Βαλέριας Χοψονίδου με το σύντροφό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ήταν Μάρτιος του 2023 όταν έγινε γνωστό, πως η καλλονή Βαλέρια Χοψονίδου έχει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή της, αφού αποκαλύφθηκε ότι είναι σε σχέση με τον θεατρικό παραγωγό, Αντώνη Βλωτιδέλλη (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή ανάρτηση).

Ο καιρός περνάει όμορφα για το ερωτευμένο ζευγάρι και έτσι προς τα τέλη του Ιουλίου στα μισά του καλοκαιριού ''έσκασε'' και η πρώτη δημόσια έξοδός τους, που αλλού; Στο κοσμικό νησί της Μυκόνου.

Η έξοδος της Βαλέριας Χοψονίδου με το σύντροφό της στη Μύκονο

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr δεν έλειπε από τα σοκάκια του νησιού των ανέμων απαθανατίζοντας τον Αντώνη με total black outfit και τη Βαλέρια με ένα λευκό και πολύ εντυπωσιακό see through look.

Bαλέρια Χοψονίδου με το σύντροφό της
NDP

Αυτή είναι η μητέρα της Βαλέριας

Η εντυπωσιακή ομοιότητα της Βαλέριας και της Ολυμπίας Χοψονίδου είναι γνωστή σε όλους. Παρά το γεγονός ότι η μία είναι πιο juicy ενώ η άλλη πιο στεγνή, τα λαμπερά μαύρα μαλλιά και τα μεσογειακά χαρακτηριστικά είναι αυτά που ξεχωρίζουν πάνω τους. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν και κάποιες σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας τους η οποία πέρα από το γεγονός ότι τους μοιάζει εκπληκτικά θα μπορούσε να είναι και αδερφή τους, αφού δείχνει νεότατη.

Και οι δυο αδερφές πάντως έχουν καταφέρει να είναι πολύ ποθητές στην προσωπική τους ζωή η κάθε μια από διαφορετική μπάντα. Η μία έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη με τον οποίο έχουν αποκτήσει και έξι παιδιά, ενώ η άλλη έχει σοβαρή σχέση παρόλο που πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έδειχναν ότι πιθανά έχει επανασυνδεθεί με τον πρώην σύντροφό της.

Νεότατη, μελαχρινή και καλλονή. Είχαν να μοιάσουν Ολυμπία και Βαλέρια, αλλά και ο ίδιος ο Σπανούλης θα πρέπει να νιώθει ευλογημένος που η σύζυγός του κληρονόμησε τέτοιο γονίδιο.

Η κούκλα μητέρα της Ολυμπίας Χοψονίδου

Αυτή είναι η πανέμορφη πεθερά του Βασίλη Σπανούλη