''Στάζει'' στο γυμναστήριο του συντρόφου της η Μελίνα Νικολαΐδη - Απίστευτα γραμμωμένοι οι κοιλιακοί της (Βίντεο)

Με λευκό τοπ και κόκκινο biker σορτσάκι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Στάζει'' στο γυμναστήριο του συντρόφου της η Μελίνα Νικολαΐδη  - Απίστευτα γραμμωμένοι οι κοιλιακοί της (Βίντεο)

Το πρώτο έτος σπουδών της Μελίνας Νικολαΐδη έχει ολοκληρωθεί και πλέον η νεαρή φοιτήτρια έχει έρθει στην Ελλάδα για διακοπές, αναπληρώνοντας το χαμένο χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους και το σύντροφό της.

Αλέξανδρος και Μελίνα κάνουν κοινές διακοπές και μπάνια στον ελεύθερο τους χρόνο (δείτε εδώ) με τη γυμναστική να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, όπου και αν βρεθούν.

Αυτό το βλέπουμε από το βίντεο, που δημοσίευσε η Μελίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η σκληρή γυμναστική, που κάνει στο γυμναστήριου του καλού της μέσα σε ένα λεπτό και τέσσερα δευτερόλεπτα.

Η σκληρή γυμναστική της Μελίνας Νικολαΐδη

Ποιος τους έκανε το προξενιό σε Μελίνα και Αλέξανδρο;

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 η Έλλη Κοκκίνου. Η όμορφη τραγουδίστρια μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα πολύ επιτυχημένο προξενιό που έκανε πριν λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την πολύ καλή της φίλη και συνάδελφο, Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, όπου η ίδια ήταν αυτή που έκανε το ζευγάρι να έρθουν κοντά, μιας και γυμνάζονται όλοι μαζί στον χώρο του (δείτε εδώ βίντεο).

«Με την Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα και έρχεται και εκείνη», ανέφερε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Όταν ρωτήθηκε για την γνωριμία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Μελίνα Νικολαϊδη, απάντησε: «Αυτό δεν θα το σχολιάσω, εγώ μιλάω για τον Αλέξανδρο τον γυμναστή μας. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι. Τα προσωπικά των άλλων δεν τα συζητάμε».

Για το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή: «Αν θες να με ρωτήσεις για δικό μου ζεϊμπέκικο, μπορώ, για ζεϊμπέκικα άλλων δεν μπορώ να πω. Για εμένα δεν έχουν χορέψει ζεϊμπέκικο, αλλά έχουν κάνει άλλα».