«Στη Φαίη; τι να κάνω στη Φαίη;» - "Πάγωσε" ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το Survivor All Star με ερώτηση για την Σκορδά

«Σήμερα στον ημιτελικό θα μάθουμε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στη Φαίη; τι να κάνω στη Φαίη;» -

Λίγες ώρες έμειναν πριν από τον ημιτελικό του Survivor All Star όπου θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι και συγκεκριμένα όπως κάθε χρονιά στο Άλσος Βεΐκου. Το live θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα γίνει χαμός από θαυμαστές και οικογένειες των τεσσάρων παικτών.

Ο Γιώργος Λιανός ο οποίος προετοιμάζεται, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes και μίλησε τόσο για το ριάλιτι επιβίωσης που ολοκληρώνεται αλλά και για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Οι δηλώσεις του Λιανού για το Survivor All Star

«6 μήνες ξενιτιά μια χαρά. Όταν μου είπαν ότι θα κάνουμε All Star με έπιασε πονοκέφαλος. Λέω αφού είναι τα παιδιά έμπειρα, πολύ δύσκολα θέματα θα έχουμε. Είδαμε αλλά εντάξει το βγάλαμε. Είμαστε επαγγελματίας. Λυσσάξατε όλοι φέτος να μαθαίνετε spoiler και είναι κρίμα γιατί κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους. Ξέρουν ποιοι λένε τα spoilers», είπε αρχικά για το Survivor All Star.

«Σήμερα στον ημιτελικό θα μάθουμε την τελική δυάδα για να δούμε αύριο ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του All Star Survivor για να δούμε ποια ή ποιος θα επικρατήσει. Εύχομαι να κερδίσει όποιος έχει τη μεγαλύτερη στήριξη», συνέχισε.

Δείτε επίσης: Εξωφρενικά ποσά - Με πόσα χρήματα αποχωρούν από τον Άγιο Δομίνικο Σάκης, Μαριαλένα, Νίκος και Μάριος

Θα τον δούμε κάπου του χρόνου;

Σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει από τη νέα τηλεοπτική χρονιά το The Voice, είπε: «Από όσο ξέρω δεν θα το δούμε φέτος, δεν θα ενεργοποιηθεί στο πρώτο μισό της σεζόν. Δεν έχω 100% ενημέρωση πάνω σε αυτό το θέμα».

«Έχω αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις αλλά ακόμη δεν έχω συμφωνήσει τίποτα. Στη Φαίη; τι να κάνω στη Φαίη; Όχι παιδιά να είστε καλά. Τέτοια πρόταση δεν έχω δεχτεί από κάπου. Έχω άλλα πράγματα εγώ που κάνω. Έχω τελειώσει με τα πρωινά εδώ και χρόνια», απάντησε σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Δεν έχω καμία κουβέντα για το I am celebrity, get me out of here», ξεκαθάρισε.