Δανάη Μπάρκα: Η ηλιοκαμένη φωτογραφία από την Σέριφο και η εκλεκτή παρέα της

Δείτε την ανάρτησή της

Δανάη Μπάρκα: Η ηλιοκαμένη φωτογραφία από την Σέριφο και η εκλεκτή παρέα της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega Δανάη Μπάρκα, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής της Πάμε Δανάη! (δείτε εδώ το φινάλε), ανανεώνοντας το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό της για την νέα σεζόν. Oμολωγουμένως αυτή η τηλεοπτική χρονιά για την γλυκιά παρουσιάστρια ήταν αρκετά δύσκολη. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν όπως τα περίμενε το μεγάλο κανάλι, αλλά και η ίδια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιος από τους δύο απογοητεύτηκε.

Για αυτό τον λόγο η Δανάη ετοίμασε τις βαλίτσες της και έφυγε αμέσως για τις καλοκαιρινές της διακοπές αφήνοντας πίσω της όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την σεζόν που μας πέρασε, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της, ώστε να επιστρέψει ανανεωμένη και έτοιμη για τον Σεπτέμβρη.

Όπως μας γνωστοποίησε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού του instagram, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Σέριφο, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την συντροφιάς της Μπουκιάς, δηλαδή της σκυλίτσας της.

Η ηλιοκαμένη Δανάη Μπάρκα

Στην φωτογραφία που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Δανάη Μπάρκα φαίνεται να ποζάρει ξαπλωμένη στην παραλία με την σκυλίτσα της. Στην φωτογραφία είναι φανερό το γεγονός ότι έχει καεί από τον ήλιο την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία.

Σε ένα από τα story που ανέβασε δεν δίστασε να σατιρίσει τον ίδιο της τον εαυτό γράφοντας: «Μαντέψτε ποια κάηκε και κερδίστε αντηλιακό».

Δανάη Μπάρκα story

Ξεκίνησε τις βουτιές από νωρίς τις βουτιές της φέτος στη παραλία στις Κιτριές Μεσσηνίας

Ωστόσο πριν τους τίτλους τέλους της εκπομπής της για το καλοκαίρι, η Δανάη ξέκλεβε χρόνο τα σαββατοκύριακα για να κάνει τα μπάνια της.

Η παρουσιάστρια έμεινε στο χωριό Κιτριές στη Μεσσηνία και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορε στιγμές της.

Η ίδια ανέβαζε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε με το μαύρο ολόσωμο μαγιό της και από πάνω ένα ασπρόμαυρο ριχτό, γράφοντας στην λεζάντα της «Μερικές φορές πρέπει να δημιουργείς την δική σου λιακάδα».