Παντρεύτηκε κρυφά στις Σπέτσες πριν από έναν μήνα - Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το νυφικό κι όχι μόνο

Τελικά το πήρε το κορίτσι!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε κρυφά στις Σπέτσες πριν από έναν μήνα - Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το νυφικό κι όχι μόνο

Πριν από έναν μήνα περίπου και συγκεκριμένα στις 20/5 αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο της Ηλία, έχοντας τριγύρω της μόνο την οικογένεια και τους πολύ κοντινούς τους φίλους. Κατάφερε να ζήσει εκείνη την ημέρα όπως ακριβώς ήθελε, χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα δημοσιογράφων και σήμερα, που νιώθει έτοιμη, μοιράζεται μέσα από το instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις παραμυθένιες εκείνες στιγμές, στις Σπέτσες, που θα της μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό.

Η γνωστή σχεδιάστρια, Νάντια Ράπτη, λοιπόν και ο επιχειρηματίας Ηλίας Κάλτσος, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και έστησαν ένα μεγάλο πάρτι γι' αυτό στο Island Athens Riviera το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Νάντια Ράπτη, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω, επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό δική της δημιουργίας σε ίσια γραμμή, κεντημένο από την κορυφή έως την άκρη με πέρλες. Την εμφάνισή της, συμπλήρωσε ένα μακρύ πέπλο.

Ο γαμπρός ήταν ντυμένος, επίσης, στα λευκά.

Δείτε επίσης: Παντρεύεται στο Λονδίνο ο Σπύρος Πώρος - Πασίγνωστος Έλληνας σχεδιαστής έραψε το νυφικό της μέλλουσας συζύγου του

Οι αναρτήσεις της Νάντιας Ράπτη από τον γάμο της στις Σπέτσες

Στον γάμο έδωσαν πολλοί το “παρών”, όπως η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο που τώρα βρίσκονται στο Μονακό (δείτε εδώ φωτογραφίες), ο Ηλίας Γκότσης και άλλοι.