Το ιδιαίτερο μακρύ φόρεμα με λευκές και μπλε λεπτομέρειες - Έτσι ψήφισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις εθνικές εκλογές

Έκλεψε τα βλέμματα στο κέντρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 25/6 είδαμε να ασκούν το εκλογικό του δικαίωμα πλήθος κόσμου στις εθνικές εκλογές με την αποχή ωστόσο να είναι μεγαλύτερη αυτή τη φορά σε σχέση με την πρώτη φάση (δείτε εδώ τα ποσοστά για κάθε κόμμα).

Οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων βρέθηκαν στο εκάστοτε κέντρο, που ανήκαν με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου να ασκεί το δικαίωμά της στο 44ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών.

Το φόρεμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου που έβαλε στις εθνικές εκλογές

Μέσα από πλάνα, που εξασφάλισε η ΕΡΤ από τη στιγμή, που η γυναίκα μπήκε στο σχολείο μέχρι και τη στιγμή που έριξε το φάκελο με την ψήφο μπορούμε να πούμε, πως από τη διαδικασία αυτή τα βλέμματα έκλεψε το κομψό φόρεμά της.

Η ανακοίνωση της Προέδρου της Δημοκρατίας για την διερευνητική εντολή του Μητσοτάκη

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των πολιτικών εκλογών, με την νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την Δευτέρα 22/5, επέστρεψε την διερευνητική εντολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σχετικά με τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, αφού ήρθε και σε επικοινωνία με τους προέδρους των υπόλοιπων κομμάτων, Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Ανδρουλάκη, Δημήτρη Κουτσούμπα και Κυριάκο Βελόπουλο.

Η ανακοίνωση της Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής: «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την ενημέρωσε ότι καταθέτει τη διερευνητική εντολή που έλαβε για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Κατόπιν τούτου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί αύριο, 23 Μαΐου στις 11:00, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να του αναθέσει τη δεύτερη διερευνητική εντολή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 παρ. 2 του Συντάγματος».