Εκλογές 2023: «Η κατάσταση ήταν τραγική» - Η καταγγελία του Αρναούτογλου για το περιστατικό στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εκλογές 2023: «Η κατάσταση ήταν τραγική» - Η καταγγελία του Αρναούτογλου για το περιστατικό στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε

Ο ΑΝΤ1 αναδιαμόρφωσε την Κυριακή 25/6 το πρόγραμμα του εν όψει των δεύτερων εθνικών εκλογών και με καλεσμένους από διάφορους χώρους είδαμε μια πολίτικη συζήτηση εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την κάλπη.

Δείτε επίσης: Εκλογές 2023: Βγήκε η πρώτη διαρροή - Ανατροπή στα ποσοστά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε το παρόν στο πλατό και μάλιστα από τη μεριά του και αφού είχε ψηφίσει θέλησε να καταγγείλει την κατάσταση, που έζησε στο εκλογικό κέντρο των Βριλησσίων εκεί όπου πήγε να ασκήσει το δικαίωμά του.

Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το εκλογικό κέντρο που ψήφισε

«Μόλις πήγα και ψήφισα, πριν από 15 λεπτά, και υποσχέθηκα εκεί στην εφορευτική επιτροπή, στα Βριλήσσια, να το πω, ότι δεν τους πήγε κανείς φαγητό κατά τη διάρκεια όλης της μέρας. Πρέπει να λύσουμε και το θέμα της εφορευτικής επιτροπής γιατί νομίζω θα είναι το θέμα των επόμενων ημερών. Να δώσουμε στους φοιτητές ένα έναυσμα την επόμενη φορά και να πάρουν ένα ωραίο ποσό, 100, 810 ευρώ, που θα είναι ένα κίνητρο.

Επίσης μου είπαν ότι δεν τους πήγε κανείς φαγητό. Είναι στενάχωρο αυτό, έχουν πάει από τις 6 το πρωί, έχει πάει τώρα 6 το απόγευμα και δεν έχουν φάει. Είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν κιόλας; Θα πρέπει κάποιος να δώσει 30 ευρώ για να φάει, ενώ τον έχουν υποχρεώσει να πάει εκεί; Επίσης, δεν υπήρχε air condition, δεν υπήρχε ανεμιστήρας, η κατάσταση ήταν τραγική», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τα ευτράπελα μπροστά & πίσω από το παραβάν της κάλπης

Το ρεπορτάζ από τα κανάλια μας δίνει το δικαίωμα να μιλήσουμε και αυτή τη φορά για τα ευτράπελα, που έλαβαν χώρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, καθώς δεν έδωσαν το παρόν μόνο οι συνηθισμένοι, απλοί πολίτες.

Όπως βλέπουμε παρακάτω άλλοι άσκησαν το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με τα κατοικίδια τους, άλλοι μετά το γάμο με νυφικά και κοστούμια. Επίσης είδαμε φουστανέλες, νταούλια και όργανα αλλά και έναν 88χρονο κύριο, που δε διανοείται να μην ρίξει την ψήφο του στις εκλογές.