Το άγριο φλερτ του Κώστα Μαρτάκη με θαυμάστρια - «Χουφτωματάκια στη σκηνή, από πίσω...»

Μίλησε ανοιχτά χωρίς καμία ντροπή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το άγριο φλερτ του Κώστα Μαρτάκη με θαυμάστρια - «Χουφτωματάκια στη σκηνή, από πίσω...»

Ο Κώστας Μαρτάκης έδωσε το παρόν στην απονομή βραβείων Mad VMA 2023, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 19/6 ανάμεσα σε πλήθος πολλών λαμπερών καλλιτεχνών από το χώρο της ελληνικής showbiz (δείτε εδώ τα πρόσωπα που έκλεψαν τις εντυπώσεις).

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του Breakfast at star, οι οποίες προβλήθηκαν την επομένη (20/6) με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις τόσο για τα επαγγελματικά του όσο και για τα προσωπικά του.

Η αποκάλυψη του Κώστα Μαρτάκη για ακραίες μορφές θαυμασμού που έχει δεχτεί

«Δεν ξέρω αν συνηθίζεται η εκδήλωση θαυμασμού, αλλά το ότι σου αναπτερώνει το ηθικό, σε κάνει να νιώθεις όμορφα ότι ο κόσμος σε αγαπά, σε στηρίζει και είναι ακόμα εκεί κι αντιλαμβάνεται αυτός που εσύ τους δίνεις, είναι πολύ όμορφο. Με φλερτάρουν οι θαυμάστριες και αντιδρώ με χαμόγελο. Φλερτάρω και εγώ. Έχω ζήσει χουφτωματάκια στην σκηνή από πίσω σε μαγαζί. Υπάρχει κάποιο όριο, αλλά αυτός ο κόσμος είναι που σε ανεβάζει και σε κατεβάζει. Δεν μπορείς να πεις κάτι», είπε ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο λόγος που ο Μαρτάκης δε συνεργάστηκε με τον Σάκη Ρουβά

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δουλέψει με τον Σάκη Ρουβά, τώρα που το σκέφτομαι. Στο ξεκίνημα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, Νίκο Οικονομόπουλο. Έχω τραγουδήσει και με την Άννα Βίσση, αλλά όχι σεζόν σε μαγαζί μαζί της. Με τον Αντώνη Ρέμο έχουμε κάνει συναυλίες στην Αυστραλία. Με τον Παντελή, την Πάολα, με την Έλενα Παπαρίζου. Έχω δουλέψει σχεδόν με όλους....

Δεν έχει τύχει με τον Σάκη Ρουβά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αυτό γινόταν στην αρχή λόγω της σύνδεσης με τον Ηλία Ψινάκη. Πρόσφατα είχα πάει και στο μαγαζί και χαιρετηθήκαμε. Έχουμε ωραία σχέση. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό», είπε ο Κώστας Μαρτάκης.