Athens Pride: «Απόψεις αστείες» δήλωσε ο Σεργουλόπουλος - «Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο αυτό» απάντησε ο Τσουρός

Τα αιχμηρά λόγια μετά τις δηλώσεις Λιάγκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Athens Pride: «Απόψεις αστείες» δήλωσε ο Σεργουλόπουλος - «Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο αυτό» απάντησε ο Τσουρός

Την Τετάρτη 14/6 ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, με αφορμή το σχόλιο που έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την δήλωση της Μαίρης Συνατσάκη ότι το παιδί της είναι βιολογικά κορίτσι, θέλησε να αφήσει αιχμές για πρόσωπα της τηλεόρασης που μίλησαν αρνητικά για το Athens Pride.

«Δεν κάνουμε κακό που υπάρχουμε. Το λέω γιατί ήταν και το Pride το προηγούμενο Σάββατο κι έχω ακούσει απόψεις αστείες από ανθρώπους που βγαίνουν στην τηλεόραση και μιλάνε για τα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων κι έχουν άποψη και για τους άλλους» ανέφερε, για πρόσωπα όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Λιάγκας.

Η απάντηση του Τσουρού στον Σεργουλόπουλο

Σήμερα 15/6 λοιπόν, ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, απάντησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο, καθώς και οι ίδιοι σχολίασαν το Athens Pride συμφωνώντας με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βγήκε κι είπε ότι ακούει απόψεις αστείες στην τηλεόραση, που κάποιοι μιλούν για τα δικαιώματα άλλων. Αυτό το πράγμα το να μην επιτρέπεται να εκφράσει ο καθένας την άποψή του και να πρέπει να επιβάλλουμε μία άποψη για εμένα είναι ολοκληρωτικό. Δεν γίνεται ο καθένας να βγαίνει και να λέει αυτό το οποίο αρέσει στον ίδιο ή σε μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Ούτε για να μιλήσεις για τα δικαιώματα των άλλων πρέπει να είσαι ο ίδιος σε αυτήν την ομάδα. Αν ήταν έτσι δεν θα μιλούσαμε για τα δικαιώματα των γυναικών οι άνδρες, ούτε για τα δικαιώματα των παιδιών οι ενήλικες. Δεν είναι έτσι» σχολίασε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Για να συνεχίσει: «Δεν βγήκε κάποιος να εκφράσεις την αντίθεσή του στο Gay Pride. Εξέφρασαν κάποιοι στην τηλεόραση μεταξύ των οποίων κι εμείς το σχολιάσαμε, την αντίθεσή μας σε συγκεκριμένες εικόνες που είδαμε, θεωρώντας ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο αυτό. Όταν βλέπεις αυτήν την εικόνα ειδικά στην ελληνική κοινωνία που είναι συντηρητική, οι άνθρωποι που προσπαθούμε να τους βάλουμε μέσα σε αυτό, βλέποντας αυτήν την εικόνα, ενδεχομένως να μην μπούνε ποτέ».