Λαμπερό πάρτι γενεθλίων στο Μαρόκο για τη Σίλια Κριθαριώτη - Καλεσμένοι μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz

Ξεχώρισε η εμφάνιση της Καλομοίρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σίλια Κριθαριώτη διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της και του συζύγου της, στο οποίο έδωσαν το παρόν ονόματα από την ελληνική showbiz στο Μαρόκο, σε ένα επιβλητικό ξενοδοχείο.

Η σχεδιάστρια μόδας, που έχει δώσει σε πολύ μεγάλα ονόματα δημιουργίες της, αυτή τη φορά έκλεψε εκείνη την παράσταση μέσα από το μοβ, ημιδιάφανο φόρεμα της, το οποίο είχε πάνω του κεντημένες πέτρες.

Το λαμπερό πάρτι της Σίλιας Κριθαριώτη και του συζύγου της

Στα social media δημοσιεύτηκαν πολλά βίντεο από το πάρτι, καθώς μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν η Καλομοίρα (δείτε εδώ που έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις) με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και η Μαρίνα Βερνίκου. Η Καλομοίρα μάλιστα πήρε το μικρόφωνο σε κάποιο σημείο της βραδιάς και τραγούδησε στην εορτάζουσα.

Η αποκάλυψη της Κριθαριώτη για τη δωρεά του άντρα της στην Κιβωτό του κόσμου

Η Σίλια Κριθαριώτη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Ηappy Day του Alpha, οι οποίες ακούστηκαν την Τετάρτη 23/11 με τη ίδια να κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με τη δράση της δομής ''Κιβωτός του κόσμου''.

Οι καταγγελίες, που αφορούν στον οργανισμό έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες τα μέσα με πολλούς να αγχώνονται για το που πήγαιναν οι δωρεές κα προϊόντα, που συλλέγονταν για τα παιδιά. Η σχεδιάστρια από τη μεριά της αποκάλυψε έναν όρο, που έθεταν από τη μεριά του φορέα σε όσους επιθυμούσαν να κάνουν δωρεά και δεν ήταν ευρέως γνωστός (δείτε εδώ ποια γνωστή Ελληνίδα ήθελε να παραχωρήσει το σπίτι της στην Κιβωτό).

«Ο άντρας μου ήθελε να κάνει, και όπως το έχει κάνει στη Χίο και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, δωρεά διάφορα κτίρια για να φιλοξενούνται παιδιά. Η Κιβωτός είχε έναν όρο, να τους γράψουν τα κτίρια», τόνισε η Σίλια Κριθαριώτη.