Super Κατερίνα: «Παραμορφώνει την αλήθεια! Με στοχοποιεί ρε παιδιά» - Ασύλληπτος καβγάς ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο

Χαλασμός στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Παραμορφώνει την αλήθεια! Με στοχοποιεί ρε παιδιά» - Ασύλληπτος καβγάς ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έχουν πολύ καλές σχέσεις, ωστόσο, αρκετές φορές στον αέρα του Super Κατερίνα έχουν έρθει σε ένταση λόγω διαφορετικών απόψεων πάνω στο θέμα. Σήμερα 24/5 είχαν έναν δυνατό καβγά, λόγω της πολιτικής.

Αφορμή στάθηκε συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαϊου και η δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος από την εκπομπή τους. Όπως τους κατηγόρησε ο δημοσιογράφος, πολλές φορές νιώθει και βρίσκεται σε "κομματική οργάνωση βάσης της Νέας Δημοκρατίας".

«Είμαι υπέρ του να ακούγονται όλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το χρόνο που δίνεται στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων από την τηλεόραση με αφορμή την συζήτηση που είχαν, με την παρουσιάστρια να διευκρινίζει πως στην εκπομπή τους κάλεσαν λιγότερα πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας.

Αφού λοιπόν ο κ. Μικρούτσικος είχε διαφορετική άποψη από όλους στο πλατό, ακόμη και από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο που ήταν ζωντανά στο πλατό μέσω skype.

Οι τόνοι ξαφνικά της Κατερίνας Καινούργιου ανέβηκαν, αφού δεν την άφηναν να μιλήσει, διευκρινίζοντας πως «Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τα κόμματα».

Όταν όμως ο δημοσιογράφος είπε πως δεν μιλάει για τα κανάλια, όλοι έγιναν έξαλλοι αφού κατάλαβα πως μιλάει για εκείνους, με την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη.

«Άνθρωποι του καναλιού είμαστε κι εμείς. Με αυτό που κάνεις δημιουργείς πρόβλημα σε όλους μας. Δηλαδή τι είμαστε εμείς; Ξέρεις τι υποστηρίζουμε και τι έχουμε ψηφίσει;», είπε σε πολύ έντονο ύφος.

«Το ξέρω. Είμαι σίγουρος, γιατί σας ακούω τι λέτε και διαφωνώ με όλους σας. Μερικές φορές νομίζω ότι βρίσκομαι σε κομματική οργάνωση βάσης της Νέας Δημοκρατίας», της απάντησε, με την ίδια να λέει πως έχει πει πολύ καλά λόγια για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, όπως τον Αλέξη Τσίπρα και τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Παραμορφώνεις όμως την αλήθεια αυτή τη στιγμή! Πας να μας πεις ότι κάνουμε κάτι λάθος. Αν πιστεύεις ότι όλοι εδώ και επάνω είναι Νέα Δημοκρατία, είσαι πολύ βαθιά γελασμένος. Καμία σχέση!», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι ένας πολίτης, είμαι Αριστερός και επειδή βρισκόμαστε στο 2023 η Ελλάδα οφείλει να ακούσει και τη δική μου γνώμη σε όλες τις εκπομπές. Πολλές φορές αν πω κάτι ψάχνουν την κερκόπορτα και ακούω όλες τις αντιδράσεις επάνω μου. Εγώ είπα ότι γίνεται διαπραγμάτευση θεμάτων λες και παρακολουθώ πολιτική οργάνωση βάσης!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εσύ μας στοχοποιείς τι είμαστε! Πόσες φορές εκθειάζω τον κύριο Κουτσούμπα και το ΚΚΕ; Γιατί δεν λες ότι είμαι Αριστερή, λοιπόν;», συνέχισε η παρουσιάστρια με τον συνεργάτη της να απαντά «Γιατί δεν είσαι, γι’ αυτό δεν το λέω…»

«Πού ξέρεις τι είμαι; Εγώ σαν πολιτικούς αρχηγούς συμπαθώ πιο πολύ τον Μητσοτάκη και τον Κουτσούμπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις αυτό… με στοχοποιεί ρε παιδιά!», του απάντησε με το κλίμα να είναι άσχημο για αρκετή ώρα λίγο πριν ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δείτε επίσης: «Με έχεις χαμηλής νοημοσύνης και...» - Πυρ και μανία ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε πάνω στην Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα

Ο τσακωμός Καινούργιου - Μικρούτσικου