«Κάποια προβλήματα υγείας που..» - Ο λόγος που πήγε πίσω ο γάμος Σοϊλέδη & Αντωνά και η οριστική ημερομηνία

Έχει γίνει εδώ και χρόνια η πρόταση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξη στον Πολυξένη Καραμίχα και στη Real Life με το γνωστό ποδοσφαιριστή κάνει δηλώσεις για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για το γάμο του με τη Μαρία Αντωνά!

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και πολύ καλά μαζί, ωστόσο έχει δημιουργηθεί μία παραφιλολογία για το αν και πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μιας και ο ποδοσφαιριστής είναι γνωστό, πως έχει κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

Αφενός το Survivor και αφετέρου το έντονο πρόγραμμα της ραδιοφωνικής παραγωγού είναι κάποιοι από τους πιο σημαντικούς λόγους, που μέχρι σήμερα δεν έχει τελεστεί το μυστήριο, ωστόσο είναι στο άμεσο πρόγραμμα (δείτε εδώ την Αντωνά ντυμένη νυφούλα).

Η αποκάλυψη του Άρη Σοϊλέδη για τη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά

«Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κορονοϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων γιατί εμείς την καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Μαρία Αντωνά - Σοϊλεδης
NDP

Η αποκάλυψη για την καθυστέρηση του γάμου

Το πρωί της Δευτέρας (27/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκαν καλεσμένοι ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαριάντα Πιερίδη. Οι δύο διαγωνιζόμενοι με αφορμή την συμμετοχή του στο J2US μίλησαν για όσα γίνονται στα παρασκήνια του ALPHA, αλλά δεν γινόταν η Μπέττυ Μαγγίρα να μην αναφερθεί στην τόσο μεγάλη καθυστέρηση που έχει πάρει ο γάμος της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη.

Αφού τους ρώτησε η παρουσιάστρια του Open για τον λόγο που ο γάμος τους έχει αναβληθεί τόσες φορές, ο ποδοσφαιριστής απάντησε λέγοντας ότι δεν βρέθηκε, μέχρι τώρα, ο απαιτούμενος χρόνος, ώστε να προετοιμαστούν.

«Τι να κάνουμε ρε συ; Κάποιος πρέπει να οργανώσει αυτόν τον γάμο», σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης και πρόσθεσε με χιούμορ: «Γιατί να τελειώσει το παραμύθι; Άμα μπει η κουλούρα μετά… άστο», είπε στο "ποιος είναι πρωινιάτικα;".