Σε νέες δηλώσεις είδαμε την Πέγκυ Ζήνα στην κάμερα του Super Κατερίνα, που προβλήθηκαν την Πέμπτη 11/5 με τη λαϊκή τραγουδίστρια να μιλάει για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision κάνοντας παράλληλα και μία αποκάλυψη για τον εαυτό της!

Η ίδια έκανε γνωστό, πως στο παρελθόν είχε έρθει κοντά με το κομμάτι της Eurovision και τη συμμετοχή της ίδιας κάτι, που εν τέλει, όπως έδειξε η πορεία δεν έγινε πραγματικότητα και έμεινε στις συζητήσεις!

Σε κάθε περίπτωση, η Πέγκυ Ζήνα δε θεωρεί το συγκεκριμένο διαγωνισμό τραγουδιού μία ανεκπλήρωτη επιθυμία της, καθώς τόνισε πως η καριέρα της ήταν άλλη, αφού επικεντρώθηκε στο λαϊκό τραγούδι.

Η αποκάλυψη της Πέγκυ Ζήνα για το λόγο που δεν πήγε στη Eurovision

«Τότε είχα στεναχωρηθεί, μετά στο μέλλον είδα ότι όλα γίνονται μόνο για καλό. Γιατί η πορεία μου, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αυτή μιας καλής pop τραγουδίστριας. Τώρα δεν θα ήθελα να πάω με τίποτα.

Δεν ξέρω κάθε χρονιά τι παιχνίδια παίζονται, τις προτιμήσεις του κοινού και τι είναι στη μόδα και τι δεν είναι, όλο αυτό συμβαίνει πανευρωπαϊκά, δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Τους εύχομαι να περάσουν καλά σε αυτή τη βόλτα τους», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

Τα ”καρφιά” της Πέγκυ Ζήνα στην παραγωγή του X-factor

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε συνέντευξη, της οποίας απόσπασμα προβλήθηκε την Τρίτη 28/2 στο Happy Day με την αγαπημένη τραγουδίστρια να κάνει αποκαλύψεις τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για τις μέχρι σήμερα επιλογές στα επαγγελματικά της.

Ανάμεσα στα όσα είπε μάλιστα και έκαναν μεγάλη εντύπωση είχε να κάνει με την περίοδο, που είχαμε δει την Πέγκυ να βρίσκεται στη θέση της κριτικής επιτροπής στο X- factor, κάτι που όπως αποκάλυψε δε θα ξαναέκανε και για πολύ συγκεκριμένους λόγους (δείτε εδώ τις συγκινητικές δηλώσεις της για το θάνατο του πατέρα της).

«Δεν έχω όρεξη να είμαι μόνιμα στην επιφάνεια της showbiz και να ακολουθώ τα πρέπει της για να βρίσκομαι στην επιφάνεια. Μπορεί κάποιος να βουτηχτεί μέσα στις ακαθαρσίες και να βγει γυμνός στην Ομόνοια. Πάλι θα μιλούν για εκείνον όλοι και τα δελτία ειδήσεων, πρέπει να το κάνουμε;.

Δεν πέρασα καλά στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να μου λέει κάποιος στο αυτί μου “μην απαντήσεις ακόμα, περίμενε 3-4 δευτερόλεπτα”. Όχι, θα απαντήσω!

Δεν μπορώ να βλέπω ένα παιδί να ξεροσταλιάζει περιμένοντας την απάντησή μου, αν πέρασε την οντισιόν ή όχι, για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθεάσης. Δεν είμαι παρουσιάστρια, δεν με νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης», είπε στο τέλος η Πέγκυ Ζήνα.