Στη Λεωφόρο ο Τσίπρας μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη - Η φωτογραφία στις εξέδρες για τα τον Παναθηναϊκό

Σπάνιο στιγμιότυπο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, μπορεί να γίνεται θέμα κάθε φορά που βγαίνει με την Δέσποινα Βανδή και τους εντοπίζουν σε τρυφερά τετ α τετ (δείτε εδώ τι συνέβη στο καμαρίνι της καλής του μεταξύ τους), ωστόσο την Κυριακή 30/4 έκανε μία διαφορετική έξοδο και δεν ήταν στο πλάι του η τραγουδίστρια, αλλά αντιθέτως είχε δίπλα του έναν άντρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, ως γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στην Λεωφόρο και στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, για να παρακολουθήσει τον αγώνα και συναντήθηκε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υποστηρίζει επίσης την πράσινη ομάδα και οι δυο τους απαθανατίστηκαν, στις κερκίδες την ώρα που μιλούσαν για το ματς.

Διαβάστε επίσης: «Είμαι bisexual, θέλω να με παντρέψει με την κοπέλα μου ο Αλέξης Τσίπρας»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε και με τα επίσημα πρόσωπα της αγαπημένης του ομάδας και πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν την χειραψία του με τον πρόεδρο αυτής, Γιώργο Βαρδινογιάννη. Μάλιστα, συνομίλησε και με τον Νίκο Παππά, ο οποίος είναι πλέον υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ.

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με τον Αλέξη Τσίπρα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Βασίλης Μπισμπίκης Τσίπρας Παναθηναϊκός

Με τσιγάρο στο χέρι, μπύρα και αμάνικη μπλούζα ο ηθοποιός στο γήπεδο ξανά

Πολλές αγάπες έχει ο Βασίλης Μπισμπίκης, όπως την νέα σειρά που πρωταγωνιστεί "Αυτή η νύχτα μένει" (δείτε εδώ τις αποψινές 24/10 εξελίξεις), την Δέσποινα Βανδή και τον Παναθηναικό. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram ένα στιγμιότυπο από τον αγώνα που παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής 23/10/22, στο Γήπεδο Αλεξάνδρας.

Ο ηθοποιός παρακολούθησε την ομάδα του Παναθηναϊκού από την Θύρα 13 μιας και όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν πηγαίνει συχνά στη θύρα των οργανωμένων οπαδών της Λεωφόρου και συχνά φωτογραφίζεται με άλλους φίλους του «τριφυλλιού».

«Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ’ άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο. Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του.

undefined