«Ο πατέρας Ευδόκιμος μεσολάβησε για να ξεπεράσουμε την...» - Η προσωπική αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο πατέρας Ευδόκιμος μεσολάβησε για να ξεπεράσουμε την...» - Η προσωπική αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day

Σε μια προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα 27/4 στο πλατό της εκπομπής της στον ALPHA, Happy Day. Αφορμή στάθηκαν ορισμένες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα τους ο Γιώργος Θεοφάνους σε δημόσια εμφάνιση του.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε συγκεκριμένα, τον άνθρωπο που μεσολάβησε και λύθηκε η παρεξήγηση ανάμεσα στην ίδια και στον συνθέτη, η οποία είχε δημιουργηθεί πριν αρκετά χρόνια.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Την ημέρα της Ανάστασης νωρίς το απόγευμα μου έστειλε κάποια βίντεο από την λειτουργία της Αναστάσεως που γίνεται μέσα στην Μονή Βατοπεδίου στο Άγιο Όρος», ανέφερε αρχικά.

«Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν συμμαθητής στο σχολείο με τον Πατέρα Ευδόκιμο και είναι ένας από τους μοναχούς που μένουν στην Μονή. Κάποια στιγμή που με τον Γιώργο Θεοφάνους είχαμε λίγο παρεξηγηθεί πριν χρόνια - δεν έχω παράπονο, τα βρήκαμε - είχε μεσολαβήσει για να ξεπεράσουμε την όποια παρεξήγηση ο πατέρας Ευδόκιμος. Έβαλε μέσο Θείο», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο μετά την εξομολόγηση για την γέννα της.

Αυτές είναι οι δηλώσεις του Θεοφάνους που στάθηκαν αφορμή της αποκάλυψης

«Πήγα μία εβδομάδα στο Άγιο Όρος πριν, ηρέμησα, γι' αυτά που θα ακολουθήσουν... να έχω αντοχές», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την πιο τρελή επιθυμία που άκουσε από καλλιτέχνες που συνεργάστηκε: «Μου είπαν μακριά τα καμαρίνια μας και να βγαίνω εγώ από τη μία και το άλλο πρόσωπο από την άλλη και να μην βρεθούμε και ποτέ στη σκηνή. Είναι θλιβερό».

Και έπειτα εξήγησε για την τηλεθέαση: «Είμαι νουμεράκιας. Πάντα έτσι ήμουν από το σχολείο, βαθμοθήρας, είχα μανία. Τώρα στην τηλεόραση με απασχολεί, δηλαδή».

«Η τηλεόραση είναι δύσκολο πράγμα. Την φοβήθηκα πάρα πολύ από την αρχή της και δεν την χειρίστηκα και καλά. Σε παίρνει όλο αυτό το κλίμα του "πάμε ρε μεγάλε να πεις ατάκες". Είναι παμφάγο πράγμα η τηλεόραση», τόνισε.

Ενώ όσον αφορά το περιστατικό με την Ήβη Αδάμου στην οποία ζήτησε συγγνώμη (δείτε εδώ τι συνέβη), είπε: «Χάρηκα πάρα πολύ που έγινε αυτό πρόσφατα με την Ήβη Αδάμου. Πάρα πολλά χρόνια ήθελα να της εξηγήσω τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ και χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκε τον δρόμο της και σε αυτό που κάνει μεσουρανεί. Είναι πάρα πολύ καλή».

«Δεν έχω κάποιο άλλο πρόσωπο που θέλω να ζητήσω συγγνώμη αλλά δώσε μου το τηλέφωνο σου να σε πάρω. Να σε πάρω και να έρθω να πω συγγνώμη δημόσια. Αν πίκρανα κανέναν, συγγνώμη. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Η εικόνα της τηλεόρασης πολλές φορές με έκανε να φαίνομαι έτσι. Δεν είμαι αυτός», κατέληξε ο ίδιος.